Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter raad van toezicht Het Oogziekenhuis Rotterdam

Per 23 mei is de heer dr. P.L. (Piet) Batenburg, voorzitter van de raad van bestuur van het Catharina ziekenhuis Eindhoven, aangetreden als voorzitter van de raad van toezicht van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Hij volgt de heer drs. S.J. (Jacob) van der Goot op die aftreedt vanwege het aflopen van zijn termijn. Met zijn brede ervaring in de curatieve zorg en ervaring als toezichthouder bij andere zorginstellingen heeft Het Oogziekenhuis met Piet Batenburg een kundige voorzitter die Het Oogziekenhuis Rotterdam als specifiek topzorginstituut in de oogheelkunde op waarde weet te schatten.

Ook verwelkomt het ziekenhuis de heer drs. M.W.A. (Michiel) van Dorst, CEO bij Luchtverkeersleiding Nederland, als lid en vicevoorzitter van de raad van toezicht. Zijn komst past goed binnen de strategie van Het Oogziekenhuis waarin veel wordt geleerd van innovaties en ontwikkelingen uit andere industrieën. Het ziekenhuis verheugt zich op een voorspoedige samenwerking.

De raad van bestuur bedankt Jacob van der Goot en Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, die tevens afscheid neemt, voor hun jarenlange inzet.

dr. P.L. (Piet) Batenburg (bron: www.catharinaziekenhuis.nl)
drs. M.W.A. (Michiel) van Dorst (bron: www.fd.nl)