Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van je contract. En in Het Oogziekenhuis zijn deze echt goed te noemen. Medewerkers van Het Oogziekenhuis Rotterdam vallen onder de cao ziekenhuizen. En daarnaast kennen we binnen het ziekenhuis een aantal prima extra regelingen.

Salaris en dienstverband

Naast een marktconform salaris ontvang je (volgens de cao) een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8,33% vakantietoeslag. Voor onregelmatige diensten ontvang je een toelage bovenop je brutosalaris en er is een standaardvergoeding voor je reiskosten vanuit huis. Fulltime, dat ben je bij ons al bij 36 uur per week. In veel functies kun je ook parttime aan de slag.

Vrije dagen en extra’s

Werk je fulltime dan krijg je ongeveer 25 vrije dagen per jaar (144 wettelijke vakantie-uren en 57 PLB-uren). Natuurlijk hoort zorgverlof, (onbetaald) ouderschapsverlof of (onbetaald) verlof in persoonlijke situaties ook bij ons erbij. Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een collectieve ziektekostenverzekering zijn prettige extra’s.

Cao (collectieve arbeidsovereenkomst)

Meer informatie over de inhoud van de cao kun je vinden op de website van de cao ziekenhuizen.

Werkkostenregeling

Als je bij Het Oogziekenhuis in dienst bent, dan kan je profiteren van de volgende regelingen binnen de werkkostenregeling:

  • fietsregeling;
  • uitruil reiskosten (woon-werk);
  • uitruil contributie beroeps- en vakvereniging;
  • contributie voor een sportvereniging.

Korting op behandelingen Focuskliniek

Medewerkers van Het Oogziekenhuis krijgen een personeelskorting van 10% op een ooglaserbehandeling of een ooglidcorrectie. Als bonus krijgen ook je familieleden 10% korting.

Interieur Focuskliniek

Personeelsvereniging

Als je bij ons komt werken, kan je lid worden van de personeelsvereniging. Zij bieden regelmatig activiteiten aan. Bijvoorbeeld een weekendje Londen, een kookworkshop of een workshop bloemschikken.

Een unieke werklocatie

Het Oogziekenhuis Rotterdam is een uniek ziekenhuis in hartje Rotterdam. Vanuit het ziekenhuis sta je binnen enkele minuten op de Witte de Withstraat en binnen een paar minuten extra sta je op de Coolsingel of Lijnbaan.

Witte de Withstraat