Uw afspraak


Digitaal

U kunt hier een afspraak aanvragen, verzetten of annuleren.

Controleer of u een nieuwe of bestaande patiënt bent. U bent een nieuwe patiënt als u:

  • voor het eerst naar Het Oogziekenhuis komt;

  • langer dan 1 jaar geen controleafspraak heeft gehad;

  • een nieuwe klacht/aandoening heeft waarvoor u nog niet onder behandeling bent.

 

NB: indien u elders onder behandeling van een oogarts bent of bent geweest, dan is het niet mogelijk om digitaal een afspraak aan te vragen. We verzoeken u telefonisch contact op te nemen voor nadere uitleg.

Telefonisch

Wilt u telefonisch een afspraak maken, wijzigen of annuleren, dan kunt u op werkdagen tussen 8.15 uur en 17.00 uur bellen naar:

Afsprakenbureau (algemeen)010 - 401 76 66
Cataract (staar)010 - 401 76 39
Kinderoogheelkunde010 - 401 77 41
Orthoptie010 - 401 77 41


Bent u al eens in Het Oogziekenhuis geweest? Dan bent u waarschijnlijk bekend in ons systeem. Houdt u uw patiëntennummer bij de hand, zodat wij uw gegevens erbij kunnen halen. Het patiëntennummer vindt u op een eerdere afsprakenbrief en/of het afsprakenkaartje.

Bij annulering:
Om alle patiënten goed van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk om alle spreekuurplekken te gebruiken. U wordt daarom verzocht om alleen in uiterste nood de afspraak te annuleren. Dit stelt ons in staat om een andere patiënt in uw plaats te helpen. Wij verzoeken u een annulering uiterlijk 2 werkdagen voor uw afspraak door te geven.

Herinnerservice

Als extra service ontvangt u twee of drie dagen voor uw afspraak een korte herinnering door middel van een telefonisch bericht of een SMS. Bij het niet kunnen nakomen van de afspraak kunt u het ziekenhuis bellen om af te zeggen en een nieuwe afspraak in te plannen.

Deze herinnerservice past in de extra service die we willen leveren aan onze patiënten. De service werkt samen met verschillende ZIS (ziekenhuis informatie systemen) die door zorginstellingen gebruikt worden voor het agendabeheer. Zo kunnen de herinneringen geautomatiseerd verstuurd worden.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen