Bereikbaarheid locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)


Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)
Haringvliet 72,
3011 TG Rotterdam

Klik hier voor de routebeschrijving


Komt u met het openbaar vervoer?

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het Havenziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand naar ziekenhuis is ca. 300 meter) of bij metrostation Blaak (loopafstand ca. 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan, en uitstappen bij halte Oostplein.

Voor een precieze routebeschrijving met het openbaar vervoer van uw locatie naar de locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven) kunt u kijken op www.9292.nl.

 

Komt u met de auto?

Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 km langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten ziet u rechts het Havenziekenhuis (schuin tegenover voormalig zwembad Tropicana). Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden. 

Informatie over werkzaamheden is te vinden op www.vananaarbeter.nl. Gebruik de routeplanner om uw reis te plannen.

 

Parkeren

Parkeren op het terrein van de Havenpolikliniek is helaas niet mogelijk. Patiënten die slecht ter been zijn kunnen worden afgezet bij de Kiss & Ride-zone voor de hoofdingang of parkeren op één van onze gratis minder valide parkeerplaatsen.

U kunt in de omgeving van het ziekenhuis betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot ziekenhuis ca. 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon. Verder kunt u betaald parkeren op het parkeerterrein van voormalig zwembad Tropicana. Betalen kan bij de betaalautomaat op het terrein. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

 
Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen