Filosofie Focuskliniek


In Oogziekenhuis Focuskliniek gaat kwaliteit voor kwantiteit. Waarde wordt in dit kader ontleend aan de kwaliteit van de behandeling en de kwaliteit van het proces. Cliënten worden gevolgd, resultaten worden geanalyseerd en er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht. Wij zijn niet gefocust op aspecten als aantallen behandelingen en winst, maar op de kwaliteit van datgene wat wij voortbrengen.
Oogziekenhuis Focuskliniek heeft door haar jarenlange ervaring en onderzoek op het gebied van refractiechirurgie een grote schat aan kennis opgebouwd, waardoor de kliniek met recht kan worden beschouwd als een van de meest professionele klinieken op het gebied van refractiechirurgie in Nederland. Dat Oogziekenhuis Focuskliniek steeds meer aanvragen krijgt voor een second opinion of cliënten helpt met problemen voortkomend uit behandelingen bij andere centra, is daarom niet meer dan logisch.

Een eventueel positief financieel resultaat komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door het Rotterdams Oogheelkundig Instituut. Daarvoor is in 1992 de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Oogziekenhuis / Prof. dr. Flieringa Stichting opgericht. Resultaten van dit wetenschappelijk onderzoek worden weer ingezet om de behandelingen veiliger en minder pijnlijk te laten verlopen en nieuwe behandelingen te ontwikkelen.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen