Stap1 Quickscan


Een quickscan is een orienterend onderzoek om te kijken of u geschikt zou kunnen zijn voor een behandeling om uw refractie te verbeteren. Dit korte onderzoek bieden wij, in samenwerking met onze quickscanlokaties, gratis aan.
Tijdens de quickscan meten we de :

  • de pupilgrootte.
  • dikte van het hoornvlies.
  • gezichtsscherpte. 


Voor de quickscan hoeft u geen voorzorgen te treffen, het dragen van lenzen is  geen probleem om goede metingen te kunnen doen. Op basis  van deze metingen en uw persoonlijke gegevens beslissen we of het zinnig is om een vooronderzoek te doen. Het vooronderzoek voor refractiechirurgie geeft aan welke behandeling voor u het gewenste resultaat zou kunnen geven.

Quickscanlocaties Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft als partner in Het Oogzorgnetwerk een samenwerkingsverband met diverse optometristen in Zuid Holland. Op basis van afgestemde protocollen en slimme communicatiemiddelen kunnen onze clienten op meerdere loktaies en op zaterdagen bij hun eigen optometrist een quickscan laten doen. Deze quickscanlokaties herkent u aan dit logo.Het grote voordeel is dat deze optometristen werken met de voorwaarden die wij stellen voor het beste resultaat. Zij kijken kritisch of u geschikt bent voor een laserbehandeling of implantlenzen.

Optometristen Collectief Rijnmond

Het Optometristen Collectief Rijnmond is in 2004 opgericht. Het is een samenwerkingsverband van optometristen in de regio Rijnmond. De aangesloten optiekbedrijven hebben met elkaar en met Het Oogziekenhuis Rotterdam kwaliteitsafspraken gemaakt, zodat mensen met oogaandoeningen snel en goed geholpen kunnen worden. Inmiddels zijn er ook afspraken gemaakt met andere oog- en huisartsen.

Na scholing en toetsing kan een  individuele optometrist een samenwerkingsverband met Het Oogziekenhuis aangaan en zich aansluiten bij het OCR. Het hoofdargument dat ten grondslag lag aan de oprichting van het collectief was de wens van de Optometristen Vereniging Nederland om regiogroepen op te richten. Collectiviteit biedt meer armslag; het collectief is een serieuzere partner dan de individuele optometrist, zowel richting de consumenten/patiënten en de huis-/oogartsen als ook richting de zorgverzekeraars.

Het herkenbaar maken van de gemeenschappelijke hoge kwaliteit aan de genoemde groepen was een ander voornaam argument dat ten grondslag lag aan de oprichting van het OCR.
Het OCR heeft als doel om een herkenbare, gemeenschappelijke en geprotocolleerde kwaliteit te waarborgen en als collectief
de contacten en samenwerking onderling en met derden te coördineren en te onderhouden.

Gratis

Zowel in Oogziekenhuis Focuskliniek als op de Quickscanlocaties zijn de quickscans gratis.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen