Informatie voor verwijzers


(De informatie op deze pagina is openbaar, maar wel specifiek bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg.)

Het Oogziekenhuis Rotterdam hecht grote waarde aan samenwerking met partners en verwijzers in de zorg. Bent u professional in de zorg en verwijst u naar Het Oogziekenhuis Rotterdam? Op deze pagina vindt u meer informatie die voor u en uw patiënt van belang kunnen zijn. 

Verwijsbeleid

Een afspraak of behandeling in Het Oogziekenhuis Rotterdam is alleen mogelijk als uw patiënt een verwijzing heeft van een huisarts, medisch specialist of een andere door de zorgverzekeraar geaccepteerde zorgprofessional. Zonder verwijzing vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling niet. Dit geldt zowel voor acute als niet-acute oogzorg. Meer informatie vindt u hier.

Klik op onderstaande opties voor meer informatie over verwijzen voor :

 

 

Telefoonnummer voor verwijzers

Met vragen of voor het verwijzen of insturen van een patiënt kunt u contact opnemen via het specifieke nummer voor verwijzers van het Klantcontactcentrum: 010 401 77 18. Dit nummer wordt met voorrang opgenomen.
Let op: het nummer is alleen bedoeld voor verwijzers. Heeft een patiënt vragen omtrent bijvoorbeeld een afspraak of behandeling in Het Oogziekenhuis? Dan kan de patiënt worden gewezen op het informatienummer voor patiënten van het
Klantcontactcentrum: 010 - 401 77 77.

 

Medisch specialisten Het Oogziekenhuis Rotterdam

In Het Oogziekenhuis zijn de oogartsen gespecialiseerd in één of meerdere onderdelen van het oog. De oogartsen met dezelfde specialisatie werken nauw samen in een subspecialistisch team. Kijk voor een overzicht van alle medisch specialisten met foto op de pagina: ‘Medewerkers en artsen’.

 

Waarvoor kunnen uw patiënten bij ons terecht?

Het Oogziekenhuis Rotterdam maakt ieder jaar afspraken met zorgverzekeraars over het leveren van zorg. Het Oogziekenhuis Rotterdam staat bekend om de hooggespecialiseerde oogheelkunde en fungeert als topzorginstituut voor oogheelkundige zorg. Daarom zijn naast afspraken voor niet-complexe zorg ook aanvullende afspraken gemaakt voor complexe oogheelkunde. Op de pagina ‘Uw afspraak’ staat beschreven voor welke zorg uw patiënten bij ons terecht kunnen.

 

 

 
Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen