Oogziekenhuis Focuskliniek


Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek is gespecialiseerd in ooglasercorrecties, ooglidcorrecties en implantlenzen. Deze voeren we in nauwe samenwerking met Het Oogziekenhuis Rotterdam uit. Een unieke samenwerking, hierdoor bent u gegarandeerd in goede handen van betrouwbare en ervaren specialisten. Bij Oogziekenhuis Focuskliniek werken gekwalificeerde, (hoornvlies-) gespecialiseerde oogartsen met jarenlange ervaring in de refractiechirurgie. Natuurlijk stellen we u als cliënt centraal. Vooronderzoek, behandeling en controles achteraf worden allemaal uitgevoerd door dezelfde arts. Zo bouwt u met uw eigen arts een vertrouwensband op.

Oogziekenhuis Focuskliniek is volledig ISO en ZKN  gecertificeerd. Dit betekent dat alle processen en handelingen, evenals de controle hierop, nauwkeurig beschreven en geprotocolleerd zijn in een kwaliteitshandboek. Met dit kwaliteitskeurmerk tonen wij voortdurend dat onze zorg, professionaliteit en organisatie op een hoog niveau staan en dat wij voldoen aan de additionele eisen van klanttevredenheid, adequate behandeling en klantvriendelijkheid. Bovendien zijn alle artsen gecertificeerd als refractiechirurg bij de beroepsvereniging NOG en NGRC.

Wilt u meer weten over Oogziekenhuis Focuskliniek? Kijk dan op onze website www.focuskliniek.nl. Hier gaan we dieper in op de behandelingen, de voor- en nazorg en de kosten.

Sluit de voorlees functie