Oogziekenhuis Focuskliniek


Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, botoxbehandelingen,ooglaserbehandelingen en lensimplantaties.

In de kliniek werken vooraanstaande oogartsen uit Het Oogziekenhuis Rotterdam en oogartsen uit andere ziekenhuizen. Zij hebben in ruim 20 jaar een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waardoor u bij hen in de meest veilige handen bent. Ook het ondersteunend medisch personeel is verbonden aan Het Oogziekenhuis Rotterdam en werkt op topniveau, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Oogziekenhuis Focuskliniek wordt dan ook met recht beschouwd als één van de meest professionele klinieken in Nederland.

Naast superspecialistische topzorg voor uw ogen, is de gastvrije benadering in Oogziekenhuis Focuskliek vanzelfsprekend. De persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers en de aandacht die zij aan u geven, is erop gericht het beste resultaat voor u en mét u te bereiken, zodat u tevreden kunt terugkijken op uw behandeling en trots kunt zijn op het uiteindelijke resultaat.

Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van een breed netwerk van oogheelkundige zorg. De kliniek werkt nauw samen met Het SFG en Amphia in Breda en met optiekwinkels in de regio Rotterdam.

Oogziekenhuis Focuskliniek is volledig ISO en ZKN  gecertificeerd. Dit betekent dat alle processen en handelingen, evenals de controle hierop, nauwkeurig beschreven en geprotocolleerd zijn in een kwaliteitshandboek. Met dit kwaliteitskeurmerk wordt aangetoond dat de zorg, professionaliteit en organisatie op een hoog niveau staan en dat wordt voldaan aan de additionele eisen van klanttevredenheid, adequate behandeling en klantvriendelijkheid. Bovendien zijn alle artsen gecertificeerd als refractiechirurg bij de beroepsvereniging NOG en NGRC.

Wilt u meer weten over Oogziekenhuis Focuskliniek? Kijk dan op onze website www.oogziekenhuisfocuskliniek.nl.

 

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen