Regels m.b.t. het maken van foto's, video's en/of geluidsopnamen binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam

In verband met de privacy van patiënten en medewerkers is het binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen te maken. Ook beeldopnamen van het interieur van Het Oogziekenhuis, waarbij geen patiënten en medewerkers in beeld komen, zijn in verband met het copyright van architect en kunstenaars niet toegestaan.

Uitzonderingen

1. Geluidsopnamen voor eigen gebruik zijn tijdens een gesprek met een zorgverlener, in overleg met de betreffende zorgverlener, toegestaan indien dit u als patiënt helpt om de informatie over uw behandeling beter in u op te nemen.
  2. In specifieke gevallen zijn opnamen toegestaan. De afdeling Communicatie & Marketing dient hiervoor te allen tijde toestemming te geven. Afhankelijk van de inhoud van de opname(n) zijn hieraan strikte voorwaarden verbonden. Wilt u maken binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie & Marketing via telefoonnummer 010 - 401 76 96.