Services


Bij een bezoek aan Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u gebruik maken van de volgende services:

Parkeerservice

U kunt gebruik maken van onze parkeerservice (valet parking). Hiermee bieden wij u een stukje rust. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en het verlopen van de parkeertijd.

U stopt voor de ingang van het ziekenhuis en u geeft uw autosleutels aan één van de chauffeurs. Zij zetten uw auto voor u weg. Van hen krijgt u een kaartje dat u nodig heeft als u weer naar huis gaat. Vervolgens gaat u naar uw afspraak in Het Oogziekenhuis. Als u klaar bent betaalt u € 9,95 (dit is inclusief parkeerkosten) bij één van de chauffeurs en uw auto wordt voorgereden. Let op: u kunt uitsluitend met uw pinpas betalen. (Rolstoel)busjes komen niet in aanmerking voor de parkeerservice.

De service wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur. Indien u later vertrekt dan 17.30 uur, vragen wij u om zelf uw auto van de parking te halen. U betaalt wel het aantrekkelijke tarief van € 9,95.
U kunt niet reserveren voor de service.

Wanneer u gebruikt maakt van een hotelovernachting, kunt u de auto laten staan en de volgende dag laten ophalen door de chauffeurs. Dan betaalt u twee maal het dagtarief en komen de kosten uit op € 19,90.

De parkeerservice is opgezet in samenwerking met Jeeves. Jeeves heeft reeds 15 jaar ervaring met deze service en levert nog tal van andere gemaksdiensten. Lees hier meer over de diensten van Jeeves.

Hotelovernachting

Vindt u het prettig om voor en/of na uw bezoek aan Het Oogziekenhuis Rotterdam te verblijven in een hotel? Dan kunt u via Het Oogziekenhuis een hotelovernachting boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. Het Oogziekenhuis Rotterdam biedt u de keuze uit drie hotels. Deze liggen op loopafstand van het ziekenhuis.

Een overnachting heeft als voordeel dat u niet ver hoeft te reizen vlak voor uw consult, operatie of controle. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel te laat komen in verband met files of vertragingen met het openbaar vervoer.

H2OTEL***

 • Eenpersoonskamer: € 75,- per nacht, inclusief ontbijtbuffet
 • Tweepersoonskamer: € 85,- per nacht, inclusief ontbijtbuffet


Dit hotel is niet geschikt voor mindervaliden.

Direct boeken
U kunt ook direct via de website van H2OTEL boeken en gebruikmaken van de code 'OOG'. U kunt dan ook zonder ontbijt boeken en direct betalen.

Inntel Hotel****

 • City View Eenpersoonskamer: € 105,- per nacht, inclusief ontbijtbuffet
 • City View Tweepersoonskamer: € 123,50 per nacht, inclusief ontbijtbuffet
 • Panorama Eenpersoonskamer (waterzijde): € 120,- per nacht, inclusief ontbijtbuffet
 • Panorama Tweepersoonskamer (waterzijde): € 138,50 per nacht, inclusief ontbijtbuffet

Bilderberg Parkhotel**** 

 • Comfort kamer € 155,- per nacht (1-2 personen), inclusief ontbijt en WiFi

Deze prijzen zijn exclusief € 2,20 per persoon per nacht servicetoelage en exclusief stadsbeslasting van 6,5% per kamer per nacht.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief 4,5% stadsbelasting. Bij Bilderberg Parkhotel wordt bovendien een bedrag van € 2,20 per persoon per nacht aan servicetoelage gerekend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Facilitaire Servicedesk, telefoonnummer 010 - 401 78 88.

Begeleider

Wij adviseren u altijd iemand mee te nemen naar Het Oogziekenhuis. Twee mensen horen en onthouden immers meer dan één. Ook is de kans groot dat u oogdruppels krijgt, waardoor u enkele uren wazig ziet en niet zelf naar huis mag rijden.

In samenwerking met de Senior Service van Jeeves bieden wij u een begeleiderservice aan. De begeleider haalt u thuis op, vergezelt u in het ziekenhuis en brengt u daarna weer veilig naar huis. Dit geeft u gemak en het bespaart uw familielid of vriend het opnemen van een vrije dag.

De kosten zijn afhankelijk van de gemeente waarin u woont:

 • Groot Rotterdam: € 169,40 (of € 140,- als u een PGB of indicatie heeft). Hierbij krijgt u tweemaal twee uur professionele begeleiding. Binnen Groot Rotterdam vallen ook Capelle, Krimpen, Nieuwerkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Spijkenisse en Vlaardingen.
 • Aangrenzende gemeenten aan Groot Rotterdam: € 211,75 (of € 175,- als u een PGB of indicatie heeft). Hierbij krijgt u vijf uur professionele begeleiding.
 • Gemeenten buiten deze twee gebieden: € 42,35 per uur (of € 35,- per uur als u PGB of indicatie heeft).

Bovenstaande tarieven zijn inclusief vervoer, uw begeleider komt met de auto of kan met u meegaan in het openbaar vervoer.

Veel zorgverzekeraars hebben een aanvullend pakket dat onze begeleiderservice vergoedt. Indien u de begeleider particulier betaalt, dan kunt u deze kosten geheel aftrekken van uw inkomstenbelasting onder extra gezinshulp. Hier leest u meer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Senior Service via het gratis telefoonnummer 0800-1969 of kunt u kijken op seniorservice.nl.

WiFi

In Het Oogziekenhuis Rotterdam kunnen u en uw begeleider gebruik maken van ons draadloos netwerk voor gebruik van internet. In het gehele ziekenhuis zijn verschillende WiFi-spots waar u terecht kunt voor gratis draadloos internet. Neemt u dus gerust uw smartphone, tablet of laptop mee voor tijdens het wachten.

WiFi-spots:

 • Restaurant OOGcafé, op de begane grond
 • De Knipoog, op de 1e etage
 • Verpleegafdeling, op de 2e etage
 • OOGhuis, Schiedamse Vest 160, op de begane grond
Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen