T-shirtactie


"Kijk! Wij dragen jouw T-shirt!"

Voel je thuis in Het Oogziekenhuis met jouw unieke T-shirt!

"Jouw T-shirt = ons T-shirt"
In ons KinderOOGcentrum hangen unieke aquarellen gemaakt door Rop van Mierlo. Dezelfde aquarellen zijn speciaal voor onze patiëntjes gedrukt op een T-shirt.

We willen graag dat uw kind zich bij ons "thuis voelt", daardoor minder angstig is en minder snel zal huilen. Door het unieke T-shirt al ruim voor het ziekenhuisbezoek aan uw zoon of dochter toe te sturen, hopen we dat hij of zij het T-shirt meteen aantrekt als het pakketje op de deurmat valt. Daarna kan hij of zij nog vele keren schitteren in het T-shirt en zeer zeker tijdens het bezoek aan ons ziekenhuis. Uw kind zal bij ons zijn/haar beest herkennen aan de muren van het KinderOOGcentrum. Ook onze medewerkers en de dokters dragen dezelfde T-shirts als uw kind. "Hoi, wat zie ik nu? Ik draag jouw T-shirt!"

Wacht niet met bestellen, want op = op!

Uw reactie

We zetten deze actie heel graag voort. Maar we zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie reactie op deze actie en op het T-shirt! Wilt u uw reactie aan ons laten weten via hoofdredactie@oogziekenhuis.nl

Ambassadeurs
Niels is erg blij met zijn T-shirt en heeft zijn T-shirt dan ook aangetrokken voor zijn afspraak bij de arts. Hij wil graag op de foto, zeker als hij ook op internet komt!
Is uw zoon of dochter ook blij met zijn/ haar T-shirt en heeft u daar een foto van? Stuur deze dan naar hoofdredactie@oogziekenhuis.nl. Wij plaatsen zijn/ haar foto dan ook op onze website.

Met het toesturen van de foto naar bovenstaan e-mailadres geeft u automatisch toestemming om de foto te plaatsen op onze website.

De kunstenaar aan het woord

"Ik ben Rop van Mierlo, grafisch ontwerper, tekenaar en maker van het prentenboek Wilde dieren. Ik woon en werk in Amsterdam. Ik ben gevraagd door Ineke van Ginneke van Bureau van de Wijst interieurarchitecten om een zevental (dierenogen) schilderingen te maken voor in het KinderOOGcentrum. Hiervoor heb ik gekozen voor een gevarieerde mix van dieren met verschillende ogen, zoals bijvoorbeeld een slak die z'n ogen aan twee tentakels op z'n kop heeft, of een poes die je kan aankijken zoals alleen een poes dat kan.De waterige beelden lenen zich uitstekend om gereproduceerd te worden op T-shirts. Daarnaast vind ik het mooi dat het ziekenhuis vrij durft te denken en de grenzen opzoekt van wat mogelijk is binnen de omgeving (en regelgeving) van iets groots als een ziekenhuis. Bijvoorbeeld de oogartsen van het KinderOOGcentrum in hetzelfde T-shirt steken als de kinderen die er komen om geholpen te worden."

Onze ambassadeurs

Niels is erg blij met zijn speciale KinderOOGcentrum T-shirt!
Steyn vindt het T-shirt erg mooi!

Meest gestelde vragen

1. Tot wanneer duurt deze T-shirtactie?
Deze actie is van tijdelijke aard, "op=op". We zien jaarlijks 20.000 kinderen, voor deze proef zijn 1.000 T shirts beschikbaar. 

2. Kan ik ook nog een extra T-shirt bestellen?
Deze T-shirtactie bevindt zich in een testfase en is alleen bedoeld voor patiëntjes van Het Oogziekenhuis. Er kan dan ook maar 1 T-shirt per adres worden besteld. Wellicht dat dit in de toekomst wijzigt.

3. Hoe komt het dat het T-shirt gratis aangeboden wordt?
Het Oogziekenhuis hecht veel belang aan angstreductie en innovatie. Mede dankzij een ruime gift van een sponsor kunnen we tijdens deze proef het T-shirt gratis aanbieden. U betaalt bij uw bestelling alleen een bijdrage in de verzend- en administratiekosten. Retourzendingen zijn niet mogelijk.
 
4. Wat is de levertijd van de T-shirts?
De T-shirts worden verstuurd via PostNL. Na uw bestelling ontvangt uw zoon of dochter het T-shirt binnen 3 werkdagen.

5. Kan ik ergens zien wanneer mijn T-shirt precies bezorgd wordt?
De bezorgkosten kunnen we beperken door de T-shirts via het postnetwerk van PostNL te versturen en niet via een pakketbezorger. Het pakketje komt via de brievenbus, zonder Track-and-Trace code. We kunnen niet vooraf melden wanneer het T-shirt door de brievenbus wordt geschoven.

6. Kan ik op een andere manier betalen, dan met IDeal?
Nee, in de webwinkel kunt u alleen via uw eigen bank betalen.

7. Welke maten zijn er beschikbaar?
De maten die beschikbaar zijn, staan vermeld op het online bestelformulier.

8.
Hoe houd ik mijn T-shirt zo mooi mogelijk?
De tekeningen van Rop van Mierlo zijn met een speciale techniek handmatig op het T-shirt gedrukt. daarom kan het onregelmatigheden of kleurverschillen vertonen. Was het shirt bij voorkeur op 30 graden en doe hem niet in de droger. Zo heeft u langer plezier van het T-shirt.

9. Ik wil mijn mening geven over deze actie, waar kan dat?
Wij waarderen uw mening. U kunt een reactie achterlaten via hoofdredactie@oogziekenhuis.nl 

10. Ik heb toch nog een vraag of een opmerking die niet voor komt in deze lijst. Met wie kan ik contact opnemen?
Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u van 08:00 tot 17:00 bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 06-1096 96 58. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via e-mail op klantenservice@euromail.nl.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen