Bereikbaarheid locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)

Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)
Haringvliet 72
3011 TG Rotterdam

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het Havenziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reist u met de metro, dan stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand naar ziekenhuis is ongeveer 300 meter). Reist u per trein, stapt u dan uit bij treinstation Rotterdam Blaak (loopafstand ongeveer 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en uitstappen bij halte Oostplein.

Voor een precieze routebeschrijving met het openbaar vervoer, van uw locatie naar de locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven) kunt u kijken op www.9292.nl.

Komt u met de auto?

Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 kilometer langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten ziet u rechts het Havenziekenhuis (schuin tegenover voormalig zwembad Tropicana).

Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Informatie over werkzaamheden is te vinden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren

Parkeren op het terrein van de Havenpolikliniek is helaas niet mogelijk. Patiënten die slecht ter been zijn kunnen worden afgezet bij de Kiss & Ride-zone voor de hoofdingang of parkeren op één van onze gratis minder valide parkeerplaatsen.

U kunt in de omgeving van het ziekenhuis betaald parkeren aan de Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ongeveer 50 meter) of aan 
's Lands Werf (loopafstand tot ziekenhuis ongeveer 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas, creditcard of uw mobiele telefoon.

Ook kunt u betaald parkeren op het parkeerterrein van voormalig zwembad Tropicana. Betalen kan bij de betaalautomaat op het terrein. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Plan uw route