Ervaringen lensbehandeling bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele ervaringsverhalen na een lensbehandeling.

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Wilt u uw  Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto Mirjam Kardol

"En het klinkt misschien cliché, maar ik had dit jaren eerder moeten doen"

"Ik had in het verleden al eens een vooronderzoek gedaan bij Focuskliniek Oogziekenhuis, dus ik wist er al van. Ze adviseerden me om implantaatlenzen te nemen. Ik kreeg een veilig gevoel van de behulpzame artsen, omdat ze ook in Het Oogziekenhuis Rotterdam werken."

Mirjam Kardol
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Hans Buijing

''Mijn ervaring is dat de hele behandeling in het oogziekenhuis vanaf het eerste contact perfect is verlopen''

Hans Buijing
Staaroperatie en lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Mevrouw Bons

"Binnen no-time was het gepiept."

“Het ís dat iemand me attendeerde op de mogelijkheid van een lenswisselbehandeling”, vertelt Henriëtte Bons (56). “Anders had ik het niet geweten. Ik had een bril voor bijziendheid en met lezen was dit een gedoe, vooral tijdens mijn werk als veiligheidsdeskundige in de bouw. Bril, op, bril af… En als het dan ook nog eens regent, is dat helemáál een drama!”

Henriëtte Bons
Lenswisselbehandeling
Lees het ervaringsverhaal
Foto Maaike Doorenbos

"Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd."

"Sinds mijn 7de draag ik een bril en sinds mijn 15de lenzen. Ik draag niet graag een bril en toen ik last kreeg van droge ogen belemmerde dit het dragen van lenzen. Toen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een oplossing."

Maaike Doorenbos
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Fred Wigchert

“Het meest fantastische is dat ik weer scherp zie, ook in het donker.”

"Ik ben terecht gekomen bij Oogziekenhuis Focuskliniek door research te doen naar welke kliniek het best aangeschreven stond. Ik had een bril en ik was deze zat. Zonder bril zag ik wazig en ik had daar vooral in de nacht last van."

Fred Wigchert
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Dijcks

"De operatie had ik 10 jaar eerder moeten laten doen."

"Vanaf mijn 16e droeg ik al lenzen en merkte ik dat mijn ogen de lenzen steeds minder goed konden verdragen. Ik kreeg aan het einde van de dag steeds meer last van geïrriteerde en vermoeide ogen, en wisselde mijn lenzen 's avonds vaker af met een bril. Zowel mijn lenzen als bril zaten nooit écht lekker en vormden altijd irritatie tijdens normale dingen als sporten, een dagje strand of een wintersport."

Laura Dijcks
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal