Ervaringen lensbehandeling bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele ervaringsverhalen na een lensbehandeling.

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Wilt u uw  Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto Maaike Doorenbos

"Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd."

"Sinds mijn 7de draag ik een bril en sinds mijn 15de lenzen. Ik draag niet graag een bril en toen ik last kreeg van droge ogen belemmerde dit het dragen van lenzen. Toen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een oplossing."
Maaike Doorenbos
Fred Wigchert

“Het meest fantastische is dat ik weer scherp zie, ook in het donker.”

"Ik ben terecht gekomen bij Oogziekenhuis Focuskliniek door research te doen naar welke kliniek het best aangeschreven stond. Ik had een bril en ik was deze zat. Zonder bril zag ik wazig en ik had daar vooral in de nacht last van."
Fred Wigchert
Foto mevrouw Dijcks

"De operatie was voor mij life-changing."

"Vanaf mijn 16e droeg ik al lenzen en merkte ik dat mijn ogen de lenzen steeds minder goed konden verdragen. Ik had dagelijks rode, geïrriteerde en vermoeide ogen en ik was sindsdien altijd afhankelijk van mijn lenzen of bril. Beide zaten nooit écht lekker en vormden altijd irritatie."
Laura Dijcks
Foto mevrouw Coppens

"Hoe eerder je het doet, hoe langer je er profijt van hebt."

"Ik ben al zo lang ik me kan herinneren zwaar bijziend: op mijn vijfde werd ontdekt dat ik al -5 had. Vanaf mijn elfde heb ik lenzen gedragen en dat ging altijd zonder problemen. Toen een studiegenoot me vertelde over haar implantlenzen, vond ik dat heel interessant."
Noortje Coppens
Foto Lot van Nunen

"De keuze voor een ICL operatie is één van de beste die ik ooit heb gemaakt."

"Drs. Gan heeft een tijd geleden een "life-changing" operatie, ook wel ICL genoemd, aan mijn ogen verricht. Hij heeft lenzen geïmplanteerd in mijn ogen, die aangedaan waren met een afwijking van -8 en cilinder."
Lot van Nunen
Foto Mark Arnou

"Mijn droom om op te staan en meteen goed te kunnen zien is uitgekomen!"

"Na jaren een bril en lenzen te hebben gedragen wilde ik hier niet meer afhankelijk van zijn. Ik had een vrij hoge sterkte waardoor ik zonder bril of lenzen niet goed zag. Daarnaast had ik af en toe droge ogen door mijn harde lenzen."
Mark Arnou