Ervaringen lensbehandeling bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele ervaringsverhalen na een lensbehandeling.

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Wilt u uw  Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto mevrouw Dijcks

"De operatie was voor mij life-changing."

"Vanaf mijn 16e droeg ik al lenzen en merkte ik dat mijn ogen de lenzen steeds minder goed konden verdragen. Ik had dagelijks rode, geïrriteerde en vermoeide ogen en ik was sindsdien altijd afhankelijk van mijn lenzen of bril. Beide zaten nooit écht lekker en vormden altijd irritatie."
Laura Dijcks
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Coppens

"Hoe eerder je het doet, hoe langer je er profijt van hebt."

"Ik ben al zo lang ik me kan herinneren zwaar bijziend: op mijn vijfde werd ontdekt dat ik al -5 had. Vanaf mijn elfde heb ik lenzen gedragen en dat ging altijd zonder problemen. Toen een studiegenoot me vertelde over haar implantlenzen, vond ik dat heel interessant."
Noortje Coppens
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Lot van Nunen

"De keuze voor een ICL operatie is één van de beste die ik ooit heb gemaakt."

"Drs. Gan heeft een tijd geleden een "life-changing" operatie, ook wel ICL genoemd, aan mijn ogen verricht. Hij heeft lenzen geïmplanteerd in mijn ogen, die aangedaan waren met een afwijking van -8 en cilinder."
Lot van Nunen
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Mark Arnou

"Mijn droom om op te staan en meteen goed te kunnen zien is uitgekomen!"

"Na jaren een bril en lenzen te hebben gedragen wilde ik hier niet meer afhankelijk van zijn. Ik had een vrij hoge sterkte waardoor ik zonder bril of lenzen niet goed zag. Daarnaast had ik af en toe droge ogen door mijn harde lenzen."
Mark Arnou
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Ruud den Uijl

"Denk nu ook: had ik het maar eerder gedaan!"

"Na ruim 40 jaar gebruik te hebben gemaakt van harde contactlenzen kreeg ik steeds meer weerzin met het inzetten, dragen en uit doen van die lenzen. Ik had ook vaker last van mijn ogen tijdens het dragen ervan."
Ruud den Uijl
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto Ron de Gans

"Het resultaat is echt fantastisch en ik kan het iedereen aanraden."

"De reden dat ik voor implantlenden heb gekozen, is het feit dat ik niet meer tegen mijn contactlenzen kon en met sporten was een bril erg onhandig aangezien de sterkte nogal flink was."
Ron de Gans
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal