Ervaringen met Oogziekenhuis Focuskliniek

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Leest u de ervaringsverhalen op deze pagina.

Wilt u Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop. Wilt u Het Oogziekenhuis Rotterdam waarderen? Klik dan hier.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto Mirjam Kardol

"En het klinkt misschien cliché, maar ik had dit jaren eerder moeten doen"

"Ik had in het verleden al eens een vooronderzoek gedaan bij Focuskliniek Oogziekenhuis, dus ik wist er al van. Ze adviseerden me om implantaatlenzen te nemen. Ik kreeg een veilig gevoel van de behulpzame artsen, omdat ze ook in Het Oogziekenhuis Rotterdam werken."

Mirjam Kardol
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Bril

"Ik ben zó blij dat ik zonder gedoe (bril of lenzen) kan kijken!"

"De medewerkers en artsen zijn heel behulpzaam. Ze stralen echt vertrouwen uit en dat geeft rust. Ze raken niet geïrriteerd als je veel vragen stelt of dingen nog een keer wil horen. Ook weten ze precies waar het over gaat en komen ze heel ervaren en professioneel over. Ze zijn en blijven heel vriendelijk en daardoor gingen mijn angst en spanning weg. Petje af voor het team!"

Sylvia Loeffen
Ooglaserbehandeling
Lees het ervaringsverhaal
Foto Mevrouw Bons

"Binnen no-time was het gepiept."

“Het ís dat iemand me attendeerde op de mogelijkheid van een lenswisselbehandeling”, vertelt Henriëtte Bons (56). “Anders had ik het niet geweten. Ik had een bril voor bijziendheid en met lezen was dit een gedoe, vooral tijdens mijn werk als veiligheidsdeskundige in de bouw. Bril, op, bril af… En als het dan ook nog eens regent, is dat helemáál een drama!”

Henriëtte Bons
Lenswisselbehandeling
Lees het ervaringsverhaal
Foto Maaike Doorenbos

"Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd."

"Sinds mijn 7de draag ik een bril en sinds mijn 15de lenzen. Ik draag niet graag een bril en toen ik last kreeg van droge ogen belemmerde dit het dragen van lenzen. Toen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een oplossing."

Maaike Doorenbos
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Fred Wigchert

“Het meest fantastische is dat ik weer scherp zie, ook in het donker.”

"Ik ben terecht gekomen bij Oogziekenhuis Focuskliniek door research te doen naar welke kliniek het best aangeschreven stond. Ik had een bril en ik was deze zat. Zonder bril zag ik wazig en ik had daar vooral in de nacht last van."

Fred Wigchert
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Bes

"Na vijf dagen reed ik weer auto en na een week kon ik alweer volledig sporten."

Annemieke Bes is zeilster en veroverde in 2008 zilver op de Olympische Spelen. Ook nam zij deel aan de Volvo Ocean Race in 2017-2018. Door problemen met haar ogen tijdens de race raakte ze uiteindelijk in contact met Oogziekenhuis Focuskliniek. 

Annemieke Bes
Ooglaserbehandeling
Lees het ervaringsverhaal