Ervaringen met Oogziekenhuis Focuskliniek

Bij Oogziekenhuis Focuskliniek hebben we een groot aantal erg tevreden patiënten. Leest u de ervaringsverhalen op deze pagina.

Wilt u Oogziekenhuis Focuskliniek waarderen? Klikt u dan op de onderstaande knop. Wilt u Het Oogziekenhuis Rotterdam waarderen? Klik dan hier.

Beoordeel Oogziekenhuis Focuskliniek

Foto Mevrouw Bons

"Binnen no-time was het gepiept."

“Het ís dat iemand me attendeerde op de mogelijkheid van een lenswisselbehandeling”, vertelt Henriëtte Bons (56). “Anders had ik het niet geweten. Ik had een bril voor bijziendheid en met lezen was dit een gedoe, vooral tijdens mijn werk als veiligheidsdeskundige in de bouw. Bril, op, bril af… En als het dan ook nog eens regent, is dat helemáál een drama!”
Lees het ervaringsverhaal
Foto Maaike Doorenbos

"Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd."

"Sinds mijn 7de draag ik een bril en sinds mijn 15de lenzen. Ik draag niet graag een bril en toen ik last kreeg van droge ogen belemmerde dit het dragen van lenzen. Toen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een oplossing."
Maaike Doorenbos
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Fred Wigchert

“Het meest fantastische is dat ik weer scherp zie, ook in het donker.”

"Ik ben terecht gekomen bij Oogziekenhuis Focuskliniek door research te doen naar welke kliniek het best aangeschreven stond. Ik had een bril en ik was deze zat. Zonder bril zag ik wazig en ik had daar vooral in de nacht last van."
Fred Wigchert
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Bes

"Na vijf dagen reed ik weer auto en na een week kon ik alweer volledig sporten."

Annemieke Bes is zeilster en veroverde in 2008 zilver op de Olympische Spelen. Ook nam zij deel aan de Volvo Ocean Race in 2017-2018. Door problemen met haar ogen tijdens de race raakte ze uiteindelijk in contact met Oogziekenhuis Focuskliniek. 
Annemieke Bes
Ooglaserbehandeling
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Dijcks

"De operatie had ik 10 jaar eerder moeten laten doen."

"Vanaf mijn 16e droeg ik al lenzen en merkte ik dat mijn ogen de lenzen steeds minder goed konden verdragen. Ik kreeg aan het einde van de dag steeds meer last van geïrriteerde en vermoeide ogen, en wisselde mijn lenzen 's avonds vaker af met een bril. Zowel mijn lenzen als bril zaten nooit écht lekker en vormden altijd irritatie tijdens normale dingen als sporten, een dagje strand of een wintersport."
Laura Dijcks
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal
Foto mevrouw Coppens

"Hoe eerder je het doet, hoe langer je er profijt van hebt."

"Ik ben al zo lang ik me kan herinneren zwaar bijziend: op mijn vijfde werd ontdekt dat ik al -5 had. Vanaf mijn elfde heb ik lenzen gedragen en dat ging altijd zonder problemen. Toen een studiegenoot me vertelde over haar implantlenzen, vond ik dat heel interessant."
Noortje Coppens
Lensimplantatie
Lees het ervaringsverhaal