Ervaringsverhalen van medewerkers

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wil je graag aan de slag bij een organisatie die vooroploopt in de oogzorg en een inspirerende werkomgeving is? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet tussen? Dan kan je ook een open sollicitatie versturen.

Vacatures bekijken

Ook hebben wij regelmatig plek voor studenten die een medische of niet-medische stage willen lopen of een interessant afstudeeronderzoek willen houden. Kijk daarvoor op de pagina 'Stagelopen'.

Frederike Peerdeman

"De kwaliteit van leven van patiënten behouden en waar mogelijk verbeteren."

"Ik ben Frederike Peerdeman, net afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en sinds oktober 2020 begonnen met werken in Het Oogziekenhuis Rotterdam op de Verpleegafdeling."

Frederike Peerdeman
Verpleegkundige
Lees het ervaringsverhaal
Dana Kamsteeg

"Je wilt dat de patiënt met zo min mogelijk vragen naar huis gaat".

"Ik werk voor het hele team van glaucoomspecialisten in Het Oogziekenhuis. Daardoor leer je als optometrist veel, want elke oogarts heeft net even een andere manier om naar glaucoom te kijken".

Dana Kamsteeg
Optometrist
Lees het ervaringsverhaal
Sietske Huiskens

"Ik was als kind al geboeid door de photopter met al die rode, groene en gestreepte glaasjes."

"De optometrist in het ziekenhuis onderzoekt de ogen. Hierbij wordt niet - zoals bij de opticien - alleen maar gelet op de gezichtsscherpte, de optometrist let vooral op de gezondheid van de ogen. Om de gezondheid van de ogen te bepalen voeren de optometristen verschillende onderzoeken uit."

Sietske Huiskens
PA (voorheen optometrist)
Lees het ervaringsverhaal

Ervaringsverhalen van stagiairs Marketing & Communicatie