"Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd."

Maaike Doorenbos"Sinds mijn 7de draag ik een bril en sinds mijn 15de lenzen. Ik draag niet graag een bril en toen ik last kreeg van droge ogen belemmerde dit het dragen van lenzen. Toen heb ik besloten om op zoek te gaan naar een oplossing. Ik dacht dat het laseren van mijn ogen de beste optie was, maar bij de quickscan bleek laseren bij mij niet mogelijk en waren lensimplantaten wel een optie. Twee collega’s van mij hebben hun ogen laten laseren. Eén van hen in de Focuskliniek. Haar positieve ervaringen waren voor mij de reden om ook naar de Focuskliniek te gaan. Na de quickscan volgde een uitgebreid vooronderzoek, vervolgens het inbrengen van de lensimplantaten in beide ogen. Hierna volgde nog twee keer een nacontrole.

Ik heb de behandeling en het gehele proces daaromheen goed ervaren. De contacten met medewerkers van de Focuskliniek waren prima. Zij waren deskundig, aardig en klantgericht. Elke stap bij de onderzoeken en bij de ingrepen werd goed uitgelegd. Ook zonder dat ik daar om vroeg. Als ik vragen had, werden deze goed beantwoord.

Vanwege corona moest mijn afspraak verzet worden en heb ik zelf meerdere malen de Focuskliniek moeten bellen. Dit heb ik als enige nadeel ervaren. Voor mij zijn de positieve ervaringen veel groter dan het aandachtspunt hierboven. Het heeft mij zo veel gemak opgeleverd. Geen lenzen meer in- en uitdoen en geen bril meer op hoeven zetten. Zeer tevreden dus!"

Maaike Doorenbos
Lensimplantatie

Ervaringen lensbehandelingPagina lensbehandeling