"In het ziekenhuis hebben wij altijd een prettige sfeer ervaren."

Mevrouw Meijboom-Dirkse"Het is een prachtige lentedag. Onder het genot van een kopje cappuccino en het spectaculaire uitzicht vanaf de 5de verdieping van de Havenpolikliniek vertelt mevrouw Meijboom-Dirkse, patiënt bij de polikliniek oogheelkunde van Het Oogziekenhuis Rotterdam in de Havenpolikliniek, over haar ervaringen. Mevrouw Meijboom-Dirkse komt al een aantal jaar in het voormalig genoemde Havenziekenhuis.

“Ik ben voor het eerst naar het Havenziekenhuis gekomen vanwege de goed aangeschreven zorg. Ook mijn man komt hier altijd. Op het moment dat je bij een goede arts bent geweest die je goed heeft geholpen, zal je ook niet zo snel meer overstappen. Daarnaast hebben wij altijd een prettige sfeer in het ziekenhuis ervaren” Ook na de overgang van Havenziekenhuis naar Havenpolikliniek veranderde er niets aan de aandacht en zorg die mevrouw Meijboom-Dirkse op de afdeling oogheelkunde heeft ontvangen. “Toen ik voor het laatst bij de Havenpolikliniek kwam moest ik wel even wennen aan hoe stil het in het in het ziekenhuis was. Maar de artsen en medewerkers zijn nog steeds dezelfde en even vriendelijk als voorheen en leveren ook nog steeds dezelfde goede zorg.”

Mevrouw Meijboom-Dirkse is hopelijk voor een laatste controle op de afdeling oogheelkunde in de Havenpolikliniek geweest. “Ik vond het helemaal niet gek dat ik voor de behandeling wel naar de andere locatie Het Oogziekenhuis Rotterdam in het centrum moest. Het is voor mij ook logisch dat specialistische behandelingen of speciale onderzoeken in een groot ziekenhuis plaatsvinden. Ik vind het wel prettig dat de controles vertrouwd en dichtbij plaatsvinden in de Havenpolikliniek bij mijn eigen arts.”"

Mevrouw Meijboom-Dirkse
Patiënt Oogziekenhuis Rotterdam