"Vandaag de dag ben ik de oogarts nog steeds dankbaar."

“Nadat mijn operatie tweemaal was misgegaan bij andere ziekenhuizen, ben ik in 1998 doorverwezen naar Het Oogziekenhuis Rotterdam. Zo kwam ik in contact met dr. Paridaens. Hij heeft mij destijds behandeld aan deze zeer zeldzame kwaadaardige afwijking. Ik vond hem een ontzettend bevlogen, betrokken en sympathieke man. 

Dit jaar is de operatie is 22 jaar geleden gebeurd, maar al die tijd heb ik gedacht dat ik de dokter nog eens wilde bedanken. Toen ik pas contact met hem had, bleek dat hij mij nog steeds had onthouden. Dat onderstreept zijn bevlogenheid!

De periode rondom mijn operatie was ik druk met mijn werk en mijn kinderen. Toen bleek dat ik een kwaadaardige afwijking in de traanklier van mijn oog had. Toen ik bij dr. Paridaens aankwam voor mijn operatie, straalde hij zoveel rust en bekwaamheid uit, dat ik eigenlijk direct zelf ook rustiger werd. 

De operatie was mij ontzettend meegevallen! Ik heb napijn aan mijn oog gehad, maar dit hoorde erbij. Het doel heiligt de middelen, zeggen we dan. Ik zou Het Oogziekenhuis zeker aanraden. Veel deskundigheid en oog voor de patiënt. Hierbij gaat het na 22 jaar nog steeds heel goed met me. Ik ben er erg dankbaar voor!”