Oogziekenhuis Zorgverzekeraarswebinar

  • 10 juni 2021
  • 14.00 - 17.00 uur
  • Het Oogziekenhuis Rotterdam - teams

Tijdens het zorgverzekeraarswebinar praten wij de zorgverzekeraars graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogheelkunde en de rol van ons ziekenhuis hierin. Het programma voor het webinar mag wel ‘indrukwekkend’ genoemd worden. We hebben bijvoorbeeld een aantal van onze specialisten kunnen vrijmaken om te vertellen over hun vakgebied.

Denk aan Dion Paridaens (orbitachirurg; gespecialiseerd in het gebied rondom het oog), Hans Lemij (specialist en onderzoeker op gebied van glaucoom), Koen van Overdam (vitreoretinaal chirurg ofwel specialist op het gebied van netvliesaandoeningen), Koen Vermeer (directeur van ons onderzoeksinstituut R.O.I.) en Tom van Goor (corneaspecialist ofwel aandoeningen aan het hoornvlies).

Daarnaast vertelt een patiënt over haar ervaringen, wordt u bijgepraat over ons recent gestarte Optometristencentrum, laat één van onze aiossen zien hoe haar dag eruit ziet en vertelt één van onze zorgmedewerkers over haar ervaringen. Kortom, een afwisselend programma waarmee allerlei facetten van ons ziekenhuis worden belicht.