Quickscanavond ooglaseren (gratis)

  • 21 november 2019
  • 18.00 - 20.00 uur
  • Schiedamse Vest 160 3011BH, Rotterdam

Wilt u van uw bril of lenzen af? Kom dan 21 november bij ons langs tijdens de gratis quickscanavond en ontdek of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Meld u aan en ontvang op deze avond een voucher t.w.v. €100,-* die u kunt besteden wanneer u een ooglaser- of lensbehandeling ondergaat bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Onze ervaren specialisten helpen u graag!

Een quickscan is een gratis oriënterend onderzoek van 15 minuten, waarbij we kijken of uw ogen geschikt zijn voor een uitgebreid vooronderzoek en uiteindelijk voor een behandeling. U hoeft zich voor de quickscan niet voor te bereiden. Ook het dragen van lenzen is geen probleem, maar neem wel uw lensdoosje mee zodat u uw lenzen tijdens het onderzoek uit kunt doen. 

Meld  u nu aan, want vol=vol!
Om ervoor te zorgen dat iedereen wordt geholpen tijdens deze avond, dient u zich aan te melden. Meld u nu aan door te bellen naar 010 402 34 56 of een mailtje te sturen naar info@focuskliniek.nl. Let op: vermeldt uw naam en telefoonnummer in de mail, zodat wij met u een tijdstip op deze avond af kunnen spreken en uw afspraak kunnen bevestigen.

Heeft u zich al aangemeld, maar nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar! Zien wij u op 21 november tussen 18.00 – 20.00 uur? Een hapje en drankje staan voor u klaar.

U bent van harte welkom bij Oogziekenhuis Focuskliniek:
Schiedamse Vest 160
3011BH, Rotterdam.

Voorwaarden voucher:

  • Voucher is alleen te verkrijgen tijdens de quickscanavonden 7 november en 21 november.
  • Voucher is persoonsgebonden.
  • Voucher is in te leveren t/m 29 februari 2020.
  • Maximaal 1 voucher per persoon, per behandeling.
  • De voucher is alleen in te leveren op een ooglaserbehandeling of lensbehandeling.

Kan u helaas niet aanwezig zijn op donderdag 21 november? Geen probleem, u kan altijd een aparte afspraak maken voor een gratis quickscan via onze website, telefonisch of per mail.