Locatie Haringvliet 72

Locatie Haringvliet

Op de buitenlocatie Haringvliet 72 van Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u terecht voor voornamelijk algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg en eventuele verdere behandelingen, zoals operaties en specifieke onderzoeken, wordt u doorverwezen naar de hoofdlocaties van Het Oogziekenhuis Rotterdam aan de Schiedamse Vest.

Afspraak maken

Voor het telefonisch maken, wijzigen of afzeggen van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op de pagina “Afspraak” ziet u hoe en wanneer het Klantcontactcentrum te bereiken is. Bij het Klantcontactcentrum kunnen ze u ook vertellen wanneer u wel en wanneer u niet voor een nieuwe afspraak terecht kunt op onze locatie Haringvliet 72. Voor nieuwe patiënten geldt dat u alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Lees hier wat u mee moet nemen naar uw polikliniekbezoek.

De spreekuren van Het Oogziekenhuis Rotterdam locatie Haringvliet 72 zijn:

  • maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 8.15 – 16.30 uur.

Uw patiëntendossier

Alleen uw behandelend arts en de zorgverleners die bij uw onderzoek of behandeling betrokken zijn, mogen uw medisch dossier bekijken. Meer informatie over uw patiëntendossier bij Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u vinden op de pagina “Uw patiëntendossier

Bereikbaarheid locatie Haringvliet 72

De polikliniek oogheelkunde bevindt zich op de locatie Haringvliet 72, op de derde verdieping. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.