Locatie Haringvliet 72

Heeft u een afspraak op locatie Haringvliet 72?

Bent u patiënt bij de polikliniek Oogheelkunde op locatie Haringvliet 72 (voormalig Havenpolikliniek)? Dan krijgt u zo snel mogelijk bericht over uw afspraak. Sommige afspraken worden omgezet in een telefonische afspraak. De arts bekijkt uw dossier met veel aandacht en beoordeelt of dit mogelijk is. 

x

De samenwerking tussen Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Havenziekenhuis bestaat al sinds eind vorige eeuw. Een aantal momenten per week houden oogartsen vanuit Het Oogziekenhuis Rotterdam spreekuur op de locatie Haringvliet 72 (voormalig Havenpolikliniek). Op Haringvliet 72 kunnen patiënten terecht voor voornamelijk algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg en eventuele verdere behandelingen, zoals operaties en specifieke onderzoeken, wordt de patiënt doorverwezen naar de hoofdlocaties van Het Oogziekenhuis Rotterdam aan de Schiedamse Vest.

Op de locatie Haringvliet 72, werken artsen die ook in Het Oogziekenhuis Rotterdam werken.

Afspraak maken

Voor het telefonisch maken, wijzigen of afzeggen van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op de pagina “Afspraak” ziet u hoe en wanneer het Klantcontactcentrum te bereiken is. Bij het Klantcontactcentrum kunnen ze u ook vertellen wanneer u wel en wanneer u niet voor een nieuwe afspraak terecht kunt op onze locatie Haringvliet 72 (voormalig Havenpolikliniek). Voor nieuwe patiënten geldt dat u alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Lees hier wat u mee moet nemen naar uw polikliniekbezoek.

De spreekuren van Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Haringvliet 72 zijn:

  • dinsdag: 08.15 – 16.30 uur;
  • woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend: 8.15 – 12.00 uur.

Uw patiëntendossier

Alleen uw behandelend arts en de zorgverleners die bij uw onderzoek of behandeling betrokken zijn, mogen uw medisch dossier bekijken. Meer informatie over uw patiëntendossier bij Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u vinden op de pagina “Uw patiëntendossier

Bereikbaarheid locatie Haringvliet 72

De polikliniek oogheelkunde bevindt zich op de locatie Haringvliet 72 (voormalig Havenpolikliniek), op de derde verdieping. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.