Havenpolikliniek

Groot deel van de geplande afspraken en operaties gaan niet door

De locatie Havenpolikliniek is daarom tot nader order volledig gesloten.

In verband met het coronavirus heeft Het Oogziekenhuis besloten om planbare (niet acute) poliklinische afspraken en operaties af te zeggen. Gaat uw afspraak niet door? Dan krijgt u hier een bericht over, uiterlijk 1 dag voor uw afspraak. Wanneer de afspraak of operatie weer mogelijk is, wordt een nieuwe afspraak gepland. Hoort u niets? Dan gaat uw afspraak gewoon door. Let op: de maculaprikken gaan wél door.

Door de drukte aan de telefoon vragen wij u ons alleen te bellen als u een spoedvraag heeft. Het Klantcontactcentrum is telefonisch bereikbaar van 08.15 uur en 16.30 uur op telefoonnummer 010 401 76 66.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Lees meer

x

De samenwerking tussen Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Havenziekenhuis bestaat al sinds eind vorige eeuw. Een aantal momenten per week houden oogartsen vanuit Het Oogziekenhuis Rotterdam spreekuur op de locatie Havenpolikliniek. In de Havenpolikliniek kunnen patiënten terecht voor algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg en eventuele verdere behandelingen, zoals operaties en specifieke onderzoeken, wordt de patiënt doorverwezen naar de locatie Schiedamse Vest Het Oogziekenhuis Rotterdam.

In de Havenpolikliniek werken artsen die ook in Het Oogziekenhuis Rotterdam werken.

Afspraak maken

Voor het telefonisch maken, wijzigen of afzeggen van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op de pagina “Afspraak” ziet u hoe en wanneer het Klantcontactcentrum te bereiken is. Bij het Klantcontactcentrum kunnen ze u ook vertellen wanneer u wel en wanneer u niet voor een nieuwe afspraak terecht kunt op onze locatie in de Havenpoliklniek. Voor nieuwe patiënten geldt dat u alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Lees hier wat u mee moet nemen naar uw polikliniekbezoek.

De spreekuren van Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Havenpolikliniek zijn:

  • dinsdag: 08.15 – 16.30 uur;
  • woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend: 8.15 – 12.00 uur.

Uw patiëntendossier

Alleen uw behandelend arts en de zorgverleners die bij uw onderzoek of behandeling betrokken zijn, mogen uw medisch dossier bekijken. Meer informatie over uw patiëntendossier bij Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u vinden op de pagina “Uw patiëntendossier

Bereikbaarheid locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)

De polikliniek oogheelkunde bevindt zich op de locatie Buitenhaven (Haringvliet 72) van de Havenpolikliniek, op de derde verdieping. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de Havenpolikliniek.