Havenpolikliniek

Heeft u een afspraak in de Havenpolikliniek?

Bent u patiënt bij de polikliniek Oogheelkunde in de Havenpolikliniek? Dan krijgt u zo snel mogelijk bericht over uw afspraak. Sommige afspraken worden omgezet in een telefonische afspraak. De arts bekijkt uw dossier met veel aandacht en beoordeelt of dit mogelijk is. Voor afspraken die door moeten gaan en niet telefonisch afgehandeld kunnen worden, geldt dat deze afspraken plaatsvinden bij onze hoofdlocatie aan de Schiedamse Vest 180. 

x

De samenwerking tussen Het Oogziekenhuis Rotterdam en het Havenziekenhuis bestaat al sinds eind vorige eeuw. Een aantal momenten per week houden oogartsen vanuit Het Oogziekenhuis Rotterdam spreekuur op de locatie Havenpolikliniek. In de Havenpolikliniek kunnen patiënten terecht voor algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg en eventuele verdere behandelingen, zoals operaties en specifieke onderzoeken, wordt de patiënt doorverwezen naar de locatie Schiedamse Vest Het Oogziekenhuis Rotterdam.

In de Havenpolikliniek werken artsen die ook in Het Oogziekenhuis Rotterdam werken.

Afspraak maken

Voor het telefonisch maken, wijzigen of afzeggen van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op de pagina “Afspraak” ziet u hoe en wanneer het Klantcontactcentrum te bereiken is. Bij het Klantcontactcentrum kunnen ze u ook vertellen wanneer u wel en wanneer u niet voor een nieuwe afspraak terecht kunt op onze locatie in de Havenpoliklniek. Voor nieuwe patiënten geldt dat u alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Lees hier wat u mee moet nemen naar uw polikliniekbezoek.

De spreekuren van Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Havenpolikliniek zijn:

  • dinsdag: 08.15 – 16.30 uur;
  • woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend: 8.15 – 12.00 uur.

Uw patiëntendossier

Alleen uw behandelend arts en de zorgverleners die bij uw onderzoek of behandeling betrokken zijn, mogen uw medisch dossier bekijken. Meer informatie over uw patiëntendossier bij Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u vinden op de pagina “Uw patiëntendossier

Bereikbaarheid locatie Havenpolikliniek (Buitenhaven)

De polikliniek oogheelkunde bevindt zich op de locatie Buitenhaven (Haringvliet 72) van de Havenpolikliniek, op de derde verdieping. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de Havenpolikliniek.