Kosten behandelingen Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft geen winstoogmerk. Ons doel is gespecialiseerde zorg leveren aan onze cliënten en zorgen voor een veilige, gastvrije omgeving. 

Prijzen per behandeling

Hieronder vind je de prijzen voor ooglaseren, lensimplantaties en lenswissels, ooglidcorrecties en Botoxbehandelingen bij Oogziekenhuis Focuskliniek.

Let op: Wij nemen geen contant geld aan.

Afspraak maken

U hoeft niet langs de huisarts voor een doorverwijzing voor een behandeling bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Wij kijken graag of u in aanmerking komt voor een behandeling. Dit doen wij in het geval van ooglaseren, een lensimplantatie of lenswissel tijdens een kort onderzoek, de quickscan. U kunt de quickscan ook laten uitvoeren door geselecteerde optometristen bij u in de buurt, informeer naar de prijs bij het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een ooglidcorrectie vindt een adviesgesprek plaats. De kosten van dit gesprek zijn €100,-. De arts bespreekt dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Als u vervolgens voor een ooglidcorrectie in Het Oogziekenhuis kiest, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur van de behandeling. 

Maak nu een afspraak