Kraaienpootjes, fronsrimpel of voorhoofdsrimpels

Rimpels in het gezicht zijn heel natuurlijk. Toch kan het zijn dat u af wilt van die kraaienpootjes of lachrimpeltjes rond uw ogen. Ook kunt u zich storen aan de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen of rimpels op het voorhoofd. Gelukkig biedt onze oogarts een veilige en professionele behandeling om deze rimpels snel te verzachten.

Oorzaken van kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpel

Als we ons gezicht bewegen trekken de spieren en de huid een beetje samen. Een jonge, elastische huid veert weer glad terug. Maar iedere huid wordt slapper bij het ouder worden. Hierdoor worden rimpeltjes zichtbaar. Bij een dunne huid zal dit eerder gebeuren. Een dunne huid is erfelijk. Veel fronsen, lachen of met de ogen knijpen kan er ook voor zorgen dat fronsrimpels of kraaienpootjes eerder ontstaan. Ook de zon of roken maakt de huid gevoeliger voor rimpels.   

Behandelen van oogrimpels bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Rimpels om het oog zoals een fronsrimpel zijn veilig en eenvoudig te verzachten met een botoxbehandeling in onze speciale Focuskliniek. De Focuskliniek van Het Oogziekenhuis Rotterdam is 1 van de meest professionele oogklinieken in Nederland. Als onderdeel van Het Oogziekenhuis Rotterdam bieden wij alleen behandelingen door gediplomeerde oogartsen. Wij garanderen een natuurlijk effect en aandacht voor de gezondheid van uw ogen. De Focuskliniek is er ook voor een professionele en veilige ooglidcorrectie, lensimplantatie of ooglaseren.

Tip van de oogarts

"De zon zorgt voor rimpels. Gebruik overdag een zonnebrandcrème met een hoge factor (minimaal 30). Draag ook een zonnebril om de ogen te ontspannen. Dat voorkomt fronsrimpels."

Passende behandelingen

Een eenvoudige, snelle en veilige behandeling bij kraaienpootjes, fronsrimpels en rimpels in het voorhoofd is een behandeling met Botox®.

Botoxbehandeling 
Een botoxbehandeling is een korte en vrijwel pijnloze behandeling door de oogartsen in onze speciale Focuskliniek . We nemen altijd eerst de tijd voor een gratis adviesgesprek. Na 2 dagen ziet u al resultaat.
Bekijk behandeling

Onderzoeken

U kunt bij ons eerst een adviesgesprek aanvragen. Dit gesprek is kosteloos. Zo kunt u al uw vragen stellen en uw wensen bespreken met onze gespecialiseerde oogarts.

Afspraak maken

U kunt altijd een kosteloos adviesgesprek inplannen. Voor een afspraak hiervoor kunt u bellen naar 010 402 34 56.

Maak nu een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek