Medische stageplaatsen

Als opleidingsziekenhuis draagt Het Oogziekenhuis Rotterdam graag bij aan het opleiden van personeel in de zorg. Dat is immers zorgen voor de zorg van de toekomst. Stageplaatsen voor medische opleidingen zijn dan ook een belangrijk onderdeel bij ons. Het Oogziekenhuis is een erkend werkleerbedrijf voor diverse studenten.

Verpleegkundige

Wordt verpleegkunde je vak, maar mis je nog ervaring in een gespecialiseerd ziekenhuis? Dan is Het Oogziekenhuis dé plek voor jouw stage. We zijn een erkend werkleerbedrijf voor verpleegkundigen. Elk jaar bieden wij meerdere stageplaatsen aan voor studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg-opleidingen (BOL) verpleegkunde. De stageplaatsen worden ingevuld in samenwerking met diverse ROC's. Interesse om je stage te komen lopen in Het Oogziekenhuis? Neem dan voor meer informatie contact op met onze praktijkopleider Tinie van der Linden via t.vanderlinden@oogziekenhuis.nl.

Stagelopen op de verpleegafdeling

Doktersassistent

Als Doktersassistent heb jij straks een belangrijke rol in het contact met patiënten. Leerlingen volgen een BBL-traject en volgen lessen bij het Albeda College. We zijn een erkend werkleerbedrijf voor doktersassistenten. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar t.vanderlinden@oogziekenhuis.nl.

Technisch Oogheelkundig assistent (TOA)

Als Technisch Oogheelkundig Assistent heb jij straks een belangrijke rol in het eerste contact met patiënten. Kom vast proeven van je toekomstige baan in een ziekenhuis door een werkleertraject in Het Oogziekenhuis. We zijn een erkend werkleerbedrijf voor TOA's. Wil je wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Lieke Gouma (l.gouma@oogziekenhuis.nl).

Overige stages

Volg je geen medische opleiding maar lijkt Het Oogziekenhuis je wel een interessante plek voor je stage of afstudeeropdracht? Bijvoorbeeld op het gebied van HR, ICT of Facilitair of binnen Communicatie? Dan ben ook jij welkom.  Stuur een open sollicitatie naar solliciteren@oogziekenhuis.nl  en we laten zo snel mogelijk weten of je bij ons terecht kunt. Lees meer op onze Werken bij-pagina.