Afdeling oogheelkunde in de Havenpolikliniek is verhuisd naar de derde verdieping op de locatie Buitenhaven


Per 1 juli is de afdeling oogheelkunde in de Havenpolikliniek verhuisd van de begane grond naar de derde verdieping op de locatie Buitenhaven.

De kleinschalige persoonlijke omgeving zoals u gewend bent, blijft hetzelfde. Afspraken zullen vanaf heden plaatsvinden op de derde verdieping op de locatie Buitenhaven van de Havenpolikliniek.

Bij de Havenpolikliniek kunt u terecht voor algemene oogheelkundige zorg. Voor meer specialistische oogheelkundige zorg, zoals aanvullende onderzoeken, verdere behandeling of een operatie, wordt u doorverwezen naar de locatie van Het Oogziekenhuis Rotterdam aan de Schiedamse Vest.

In de Havenpolikliniek wordt gewerkt met een team bestaande uit een oogarts, optometrist en een technisch oogheelkundig asisstent. Het team wordt ondersteund door een spreekuurassistent. De spreekuren in de Havenpolikliniek vinden plaats op dinsdag (08.15 - 16.30 uur) en op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend (08.15-12.00 uur).Klik hier voor meer informatie over de locatie Havenpolikliniek.


Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen