Eerste glaucoompatiënten op afspraak bij optiekzaken OCR


De afgelopen week hebben de eerste glaucoompatiënten een afspraak gehad bij een optiekzaak dichtbij huis. Zo ook mevrouw Baan, die op bezoek ging bij Judith Schop van Riens Gort optiek & optometrie.

Mevrouw Baan is erg enthousiast dat ze vanaf heden op controle kan komen bij Riens Gort optiek & optometrie. "Voorheen moest ik met de waterbus vanaf Alblasserdam naar Rotterdam-Centrum. Omdat je niet te laat wilt komen vertrek je natuurlijk op tijd, zeker omdat de waterbus niet altijd op tijd vertrekt. Zo moest ik altijd minimaal een uur voor mijn afspraak vertrekken richting Het Oogziekenhuis. Ook met de auto reizen is niet ideaal. Laatst ging iemand met mij mee naar de afspraak en gingen we met de auto. Aangezien er weinig parkeerplek was in de buurt, duurde het even voordat we de auto kwijt waren. Nu kan ik echter op controle komen bij een optiekzaak op 5 minuten loopafstand van mijn huis! Dit scheelt mij erg veel tijd. Ik ben net bij yoga geweest en kom nu meteen door."


Ook de omgeving waarin de controle plaatsvindt, vindt mevrouw Baan erg prettig. "Ik vond de afspraak bij Judith Schop erg prettig. De sfeer binnen de optiekzaak is erg gemoedelijk. Ik word rustig ontvangen, krijg een kopje thee (en nog een tweede kopje als ik dat wil) en de optometrist heeft alle tijd voor mij. Ik ben blij dat ik voortaan hier op controle kan komen!".

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen