Informatiebijeenkomst 'Ziekte van Graves en de oogklachten' op dinsdag 30 mei 2017

Op dinsdag 30 mei 2017 vindt een informatiebijeenkomst plaats over de ziekte van Graves. Tijdens deze bijeenkomst spreken prof. dr. R.P. Peeters, endocrinoloog bij het Erasmus MC Rotterdam, en prof. dr. A.D.A. Paridaens, oogarts bij Het Oogziekenhuis Rotterdam over de aandoening en de oogklachten die daarbij optreden.

Bij de bijeenkomst zijn tevens ervaringsdeskundige vrijwilligers van de Schildklier Organisatie Nederland (SON) aanwezig. Ook is informatiemateriaal beschikbaar.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in het Erasmus MC in onderwijsruimte 36 op de tweede verdieping.

Adres:
Wytemaweg 12
3015 CN Rotterdam

Tijd:
19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

In verband met de organisatie en het beschikbare aantal plaatsen is het nodig
dat u zich voor 25 mei a.s. aanmeldt via de agenda op www.schildklier.nl. Aanmelden via het Erasmus MC of het Oogziekenhuis is niet mogelijk.

Toegang is gratis. Bij het Erasmus MC geldt wel betaald parkeren.
Wilt u meer informatie mail dan naar son-zh@hotmail.com.