Jaarlijkse meting patiënttevredenheid van start

Ook in 2017 krijgt een deel van onze patiënten een uitnodiging toegestuurd om anoniem online een enquête in te vullen. De vragen gaan over verschillende thema's in de zorg. Bijvoorbeeld over hoe uw opname en het ontslag is verlopen, hoe u de zorg van artsen en verpleegkundigen heeft ervaren en welk rapportcijfer u Het Oogziekenhuis zou geven. De uitnodigingen vallen vanaf 17 november 2017 bij (willekeurig) geselecteerde patiënten op de deurmat. De meting sluit op 26 januari 2018. De resultaten van deze patiënttevredenheidsmeting worden via deze website bekendgemaakt.

Heeft u een uitnodiging voor de enquête ontvangen?

Als u een uitnodiging heeft ontvangen, dan hopen wij dat u wilt meewerken. Uw antwoorden worden anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de helpdesk van MediQuest (088-0306900, lokaal tarief). Ontvangt u in de toekomst liever geen berichten meer over dit onderzoek? Meldt u zich dan middels uw gebruikerscode af via www.ervaringmetziekenhuis.nl/uitschrijven.