Neuro-ophthalmologisch Centrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam wint posterprijs tijdens eerste European LHON-forum

De expertise op het gebied van LHON (Leber's Hereditaire Opticus Neuropathie) van het Neuro-ophthalmologisch Centrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam is op zondag 27 mei jl. bekroond met het winnen van de posterprijs tijdens het eerste European LHON-forum in Frankfurt. De posterprijs is gewonnen door Sodaba Khatab, oogarts in opleiding. Zij presenteerde over een lopend onderzoek naar therapie bij LHON. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door drs. J. van Everdingen, neuro-ophthalmoloog van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Heeft u LHON in uw familie en heeft u klachten? Meld u dan voor een snel onderzoek aan via planningneur@oogziekenhuis.nl.

V.l.n.r.:

• prof. dr. Marko Hawlina, MD, PhD, FEBO, University Medical Centre Ljubljana;
  • dr. Alfredo A. Sadun, MD, PhD - Doheny Eye Institute;
  • prof. dr. Thomas Klopstock - Klinikum der Universität München;
  • drs. Sodaba Khatab, oogarts in opleiding (AIOS);
  • dr. Valerio Carelli | MD, PhD | University of Bologna, Bologna;
  • Judith van Everdingen, neuro-ophthalmoloog van Het Oogziekenhuis Rotterdam;
  • dr. Chiara La Morgia | MD, PhD | University of Bologna, Bologna.