Stem op ons voor de NIAZ-Jaarprijs 2018!


Het Oogziekenhuis & NIAZ-Jaarprijs

Dit jaar wordt de NIAZ-Jaarprijs weer uitgereikt voor de beste verbetering in de zorg. Wij doen mee met het goede voorbeeld ‘Gezamenlijke zorg glaucoompatiënten Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) - Het Oogziekenhuis’. Hierdoor kan een deel van de stabiele glaucoompatiënten voortaan bij de optometrist in hun eigen woonomgeving terecht voor een periodieke controle.

Het resultaat

Patiënten zijn positief over deze verbetering in de zorg. De vertrouwde omgeving en het contact met de optometrist zorgen voor een prettige ervaring. Ook eventuele reisproblemen worden omzeild. Zowel de optometrist in de optiekzaak als de glaucoomarts in het Oogziekenhuis werken met hetzelfde dossier en kijken met elkaar mee om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er in het Oogziekenhuis meer ruimte is om patiënten die specialistische glaucoomzorg nodig hebben te kunnen behandelen.

Met zijn allen gaan wij voor verbetering in de zorg. Vindt u dit ook een goede verbetering in de zorg? Stemmen kan de gehele maand september via de knop hieronder!

NIAZ

Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) stimuleert en inspireert zorginstellingen door kwaliteitsnormen te ontwikkelen en te toetsen. Ook reiken zij jaarlijks een prijs uit aan zorginstellingen voor de beste verbetering in de zorg, wat de NIAZ-Jaarprijs wordt genoemd.

Het Optometristen Collectief Rijnmond

Het Optometristen Collectief Rijnmond is een samenwerkingsverband waar meer dan 55 hbo-opgeleide optometristen in de betere optiekzaken in de regio Rijnmond onderdeel van zijn. Met vijf van deze optiekzaken werkt Het Oogziekenhuis Rotterdam momenteel samen binnen het project ‘Gezamenlijke zorg’.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen