Klankconcert in de tuin van Het Oogziekenhuis Rotterdam op zondag 1 juli 2018

In de tuin van Het Oogziekenhuis Rotterdam wordt op zondag 1 juli een bijzonder klankconcert gegeven in het kader van het evenement North Sea Round Town. Bij dit concert worden bezoekers - met en zonder visuele beperking - geblinddoekt om ‘als gelijkgestemden’ muziek te ervaren zonder daarbij iets te kunnen waarnemen. Lekker in de zon, in een ligstoel, weg van de drukte.... enkel omgeven door een virtuoos klankspel van Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders.

Het restaurant van Het Oogziekenhuis is speciaal voor deze gelegenheid open voor een kop koffie met iets lekkers of voor een broodje.

Entree is gratis, maar wel wordt gevraagd om een plek te reserveren via de onderstaande link.

Mede mogelijk gemaakt door: