Spreekbeurtbox

Wil jij een spreekbeurt houden voor je klasgenoten over het oog of over Het Oogziekenhuis Rotterdam? Of wil je een werkstuk maken voor school over ogen? Het Oogziekenhuis kan je daar een handje bij helpen met de spreekbeurtbox!

Wat zit er in de spreekbeurtbox?

De spreekbeurtbox mag je een paar weken mee naar huis nemen en geeft jou alles wat je nodig hebt om een supergoede spreekbeurt of werkstuk te maken!

• Zo zit er een map in met allerlei informatie over het oog en hoe je een spreekbeurt of werkstuk maakt.
  • Uit de map kun je ook een quiz en leuke testjes halen, die je samen met je klasgenoten kan doen.
  • Ook zit er een anatomiemodel van het oog in de spreekbeurtbox. Hiermee kun je heel goed aan je klasgenoten laten zien hoe het oog er uit ziet.
  • Daarnaast zitten er in de doos ook spullen die je mag uitdelen zoals oogpleisters en kaarten.
  • En verder zitten er nog heel veel andere interessante dingen in die jij kan gebruiken voor je spreekbeurt of werkstuk.

Wil je de spreekbeurtbox lenen?

Je kunt de spreekbeurtbox gratis lenen van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Wel dient er een borg van €30,- betaald worden. Deze krijg je weer terug als je de box compleet en op tijd terugbrengt.

Wil je de spreekbeurtbox lenen? Vraag aan je orthoptiste hoe je dit kunt doen!