UPDATE [11:40] Verminderde bereikbaarheid Oogziekenhuis door huldiging Feyenoord 15 mei

Spoed:
Indien via oogarts of huisarts; bij spoed gebruik maken van ambulance of politiebegeleiding. GHOR garandeert alleen dan open aanrijroutes.

Eigen vervoer:
U kunt files verwachten onderweg. Hier kan geen open doorgang worden gegarandeerd. Wij adviseren u met openbaarvervoer te komen of gebruik te maken van P+R-terreinen.

Openbaar vervoer:
Metro Beurs en Stadhuis zijn dicht. U kunt uitstappen op Leuvehaven.
Overige actuele informatie vindt u hier.

Feyenoord is landskampioen! Zodoende biedt Rotterdam Feyenoord een huldiging aan op het stadhuis. De huldiging vindt plaats op maandag 15 mei om 12.00 uur op de Coolsingel.

Bereikbaarheid

De huldiging van Feyenoord heeft invloed op de bereikbaarheid van Het Oogziekenhuis.

Bereikbaarheid met de auto
In het kader van de huldiging is de Coolsingel afgesloten. De overige wegen rondom ons ziekenhuis blijven geopend. In verband met de mogelijke drukte, adviseren wij u om uw auto te parkeren op een van de P+R-terreinen aan de rand van Rotterdam en verder te reizen met de metro.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Maandag tussen 9.00 uur en 16.00 uur is er sprake van zeer beperkt tramverkeer in het centrum van Rotterdam. U kunt het beste de metro nemen en uitstappen bij metrostation Beurs of Leuvehaven. Kijk op www.ret.nl voor actuele reisinformatie.

Als u een afspraak heeft, vertrekt u dan op tijd. Door drukte in de metro's en op straat is de verwachting dat u meer reistijd nodig heeft dan normaal.