Zomeractie Oogziekenhuis Focuskliniek: 10% korting op ooglaseren + gratis Ray-Ban Aviator

De zomer komt steeds dichterbij en de temperaturen stijgen. Oogziekenhuis Focuskliniek helpt u graag om optimaal te genieten van de warme dagen. Wilt u bijvoorbeeld hardlopen, fitnessen of zwemmen zonder dat u daarbij last heeft van uw bril of lenzen? Maak dan een afspraak voor een gratis quickscan waarbij wordt gekeken of een ooglaserbehandeling bij u mogelijk is.

Als u een afspraak maakt voor een behandeling tussen 15 juni en 31 juli, dan krijgt u maar liefst 10% korting* op de behandeling. Daarnaast krijgt u een gratis Ray Ban Aviator zonnebril, zodat u uw ogen kunt beschermen als u van de zon geniet.

* Voorwaarden

• U dient de advertentie te printen en aan ons te tonen om in aanmerking te komen voor de actie.
  • De aanbieding is geldig zolang er beschikbare plaatsen zijn.
  • De Ray Ban-zonnebril wordt verstrekt zolang de voorraad strekt.
  • De eerste afspraak na een quickscan, het vooronderzoek, moet plaatsvinden tussen 15 juni en 24 juli. De uiteindelijke behandeling dient plaats te vinden op of voor 31 juli.
  • De korting is ook van toepassing op de kosten van het vooronderzoek, mits deze binnen de actieperiode valt.
  • De actie geldt niet in combinatie met eventuele andere aanbiedingen, wel in combinatie met een eventuele korting of vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Korting wordt dan toegepast op het resterende bedrag na aftrek van de korting of vergoeding.