Opleiden voor de toekomst

Een uniek opleidingsziekenhuis met alle krachten gebundeld onder 1 dak. Dat is Het Oogziekenhuis Rotterdam. Niet alleen zijn we de grootste opleider tot oogarts, we staan ook bekend om onze superspecialisaties voor oogartsen. Ons toonaangevend onderzoek combineren we al ruim 150 jaar met oogzorg door de ware specialisten. Die jarenlange kennis en expertise dragen we graag over aan de specialisten van morgen. Opleidingen aanbieden zien wij dan ook als essentieel onderdeel van goede zorg. Als opleidingsziekenhuis leiden we niet alleen jaarlijks 28 gespecialiseerde oogartsen op, ook paramedische, ondersteunende en administratief medewerkers in de zorg maken we snel wegwijs in de oogheelkunde. Daarnaast biedt Het Oogziekenhuis oogheelkundige bijscholing en stageplaatsen Zorg en niet-Zorg aan.

Lees hieronder meer over onze opleidingsmogelijkheden, stage- en leerwerkplekken. Meer informatie over werken bij Het Oogziekenhuis Rotterdam vind je hier.

Opleiding tot oogarts en fellowships

Het Oogziekenhuis Rotterdam Opleiding

Het Oogziekenhuis Rotterdam verzorgt de vijfjarige opleiding tot oogarts. Dit is een opleiding tot medisch specialist, na het voltooien van de studie Geneeskunde. De opleiding is een uitgebreide specialisatie, wat betekent dat...

Meer informatie

Oogheelkunde en trainingen

Paramedici in Het Oogziekenhuis Rotterdam

Voor iedereen die niet gespecialiseerd is in oogzorg, maar door patiëntcontact of door werk op een ondersteunende afdeling hier wel mee te maken heeft, bieden we 2 korte opleidingen aan om wegwijs te worden.

Meer informatie

Stageplaatsen
Zorg

Stagiair verpleegafdeling Het Oogziekenhuis Rotterdam

Als opleidingsziekenhuis draagt Het Oogziekenhuis Rotterdam graag bij aan het opleiden van personeel in de zorg. Dat is immers zorgen voor de zorg van de toekomst. Stageplaatsen voor zorg opleidingen zijn dan ook een belangrijk onderdeel...

Meer informatie