Over Het Oogziekenhuis Rotterdam

Al ruim anderhalve eeuw is Het Oogziekenhuis Rotterdam ondernemend en innovatief in  oogheelkundige zorg. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om aantoonbaar de beste oogzorg te  leveren omdat we het zicht van iedereen, jong en oud, willen verbeteren. We doen dit door de combinatie van patiëntenzorg, (inter)nationaal onderzoek  en opleidingen. Als enige ziekenhuis in Nederland hebben we alles voor oogheelkunde onder één dak.

Over de organisatie

Tuin Het Oogziekenhuis RotterdamDe historie van Het Oogziekenhuis wordt gekenmerkt door anderhalve eeuw ambitie, ondernemerschap en innovatieve oogheelkundige zorg. Wij willen aantoonbaar de beste oogzorg leveren omdat we het zicht van iedereen, jong en oud, willen verbeteren. We doen dit door de combinatie van patientenzorg , (inter)nationaal onderzoek  en opleiden.

Meer informatie

Bestuur, inspraak en advies

Kunst KinderOOGcentrum Het Oogziekenhuis RotterdamDe raad van bestuur heeft de algemene leiding over Het Oogziekenhuis Rotterdam en legt hierover verantwoording af aan de raad van toezicht. De raad van bestuur werkt  intensief samen met de Coöperatie Medici Oogzorg Rotterdam die alle medisch specialisten van Het Oogziekenhuis Rotterdam vertegenwoordigt.

Meer informatie

Kwaliteit van zorg

Verpleegafdeling Het Oogziekenhuis RotterdamBinnen Het Oogziekenhuis Rotterdam moet de geleverde zorg op medisch, paramedisch en verpleegkundig gebied optimaal zijn. Veel aandacht krijgt de overdracht van kennis, onder andere door middel van publicaties, symposia, onderwijs en opleiding.

Meer informatie

Pers en publicaties

PureBent u journalist en wilt u contact opnemen met de persvoorlichting van Het Oogziekenhuis Rotterdam? Of wilt u wanneer en waar Het Oogziekenhuis in de media is verschenen? Kijkt u dan op onze pers- en publicatiepagina.


Meer informatie