Pers en publicaties

Bereikbaarheid persvoorlichting

Tjeerd de Faber in beeld

Bent u journalist en wilt u een persvoorlichter spreken? Belt u dan naar nummer 010 401 77 52 of stuur een e-mail naar de afdeling Communicatie (communicatie@oogziekenhuis.nl). Wij proberen alle vragen altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden, ook buiten werktijden.

Voor persvragen of mogelijkheden voor een interview over het onderwerp vuurwerk, kunt u contact opnemen met Maaike van Zuilen, telefoonnummer 06 456 32 117 of via maaike@philogirl.nl

Het Oogziekenhuis in het nieuws

PureWilt u weten waar en wanneer Het Oogziekenhuis in de media is geweest? De belangrijkste onderwerpen vindt u in onze Pure-database. In deze database vindt u ook de wetenschappelijke publicaties van ons onderzoeksinstituut (het Rotterdams Oogheelkundig Instituut).

Pure-database