Parkeerservice

Momenteel wordt er rondom Het Oogziekenhuis veel gesloopt en gebouwd en is er veel (bouw)verkeer. Het kan daardoor ook voorkomen dat er weinig parkeerplaatsen zijn. Houd u er rekening mee dat u misschien wat tijd kwijt bent met het zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van het ziekenhuis. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze parkeerservice. Leest u hieronder meer.

Parkeerservice

Services_Oogziekenhuis_Rotterdam_Parkeerservice.jpegU kunt gebruik maken van onze parkeerservice (valet parking). Hiermee bieden wij u een stukje rust. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en het verlopen van de parkeertijd.
 


Hoe werkt het?

U stopt voor de ingang van het ziekenhuis en u geeft uw autosleutels aan één van de chauffeurs. Zij zetten uw auto voor u weg. Van hen krijgt u een kaartje dat u nodig heeft als u weer naar huis gaat. Vervolgens gaat u naar uw afspraak in Het Oogziekenhuis. Als u klaar bent betaalt u € 15,50 (dit is inclusief parkeerkosten) bij één van de chauffeurs en uw auto wordt voorgereden. Let op: u kunt alleen met uw pinpas betalen. (Rolstoel)busjes komen niet in aanmerking voor de parkeerservice.

De parkeerservice wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur. Indien u later vertrekt dan 17.30 uur, vragen wij u om zelf uw auto van de parkeerplaats te halen. U betaalt wel het aantrekkelijke bedrag van € 15,50*. U kunt niet reserveren voor de service.

* Vanaf 1 april 2024 betaalt u, door indexering van prijzen en andere kostenstijgingen, €15,50 voor de parkeerservice.

Wanneer u gebruikt maakt van een hotelovernachting, kunt u de auto laten staan en de volgende dag laten ophalen door de chauffeurs. Dan betaalt u twee keer het dagtarief en komen de kosten uit op € 29,00 (vanaf 1 april € 31,00)

De parkeerservice is opgezet in samenwerking met Jeeves. Jeeves heeft meer dan 15 jaar ervaring met deze service en levert nog meer van andere gemaksdiensten. Lees hier meer over de diensten van Jeeves.

Voor de algemene voorwaarden en aansprakelijkheid met betrekking tot de parkeerservice verwijzen we u naar de website van Jeeves.