Prijzen ooglaseren bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Eerlijke prijzen voor topzorg

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft geen winstoogmerk. Ons doel is gespecialiseerde zorg leveren aan onze cliënten en zorgen voor een veilige, gastvrije omgeving.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Deze prijzen die u op deze pagina kunt zien zijn inclusief alle controles. En als u een aanvullende behandeling nodig heeft binnen twee jaar, dan is dit ook inbegrepen.

De medicijnen die u nodig heeft kunt u verkrijgen bij uw apotheek. De kosten hiervan vallen vaak onder het eigen risico en zitten daarom niet bij de prijs inbegrepen.

Overzicht prijzen ooglaserbehandeling

Wij maken eerst een afspraak met u voor een quickscan. Dit is een gratis onderzoek waarbij we kijken of u mogelijk geschikt bent voor een uitgebreid vooronderzoek voor een lensimplantatie, lenswissel of ooglaserbehandeling. De quickscan is gratis.

Als blijkt dat een behandeling bij u mogelijk is, dan voeren wij een vooronderzoek bij u uit. Dit vooronderzoek kost €100,-. Dit geld krijgt u in de meeste gevallen terug als u een ooglaserbehandeling laat uitvoeren.

Afhankelijk van de resultaten van het vooronderzoek en uw eigen wensen wordt samen met de oogarts een type behandeling gekozen die voor u het meest geschikt is. De prijzen van de behandelingen vindt u in de tabel hieronder:

PRK behandeling € 1.250,- per oog
TransPRK/ SmartSurfACE behandeling (premium) € 1.400,- per oog

Vergoeding ooglaserbehandeling

Meerdere zorgverzekeraars hebben hun voorkeur uitgesproken voor Oogziekenhuis Focuskliniek. Behandelingen bij Oogziekenhuis Focuskliniek worden meestal niet vergoed. De kosten van bepaalde behandelingen worden door sommige zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Wanneer blijkt dat u op medische indicatie een behandeling nodig heeft, kan het zijn dat uw behandeling volledig wordt vergoed. Of dit ook voor u geldt hangt af van uw zorgpolis. Na een vooronderzoek kunnen onze medewerkers u informeren over welke kosten en vergoedingen er voor uw behandeling gelden.

Afspraak maken

U hoeft niet langs de huisarts voor een doorverwijzing voor een ooglaserbehandeling. Wij kijken graag of een ooglaserbehandeling bij u mogelijk is tijdens een kort gratis onderzoek, de quickscan. U kunt de quickscan ook laten uitvoeren door geselecteerde optometristen bij u in de buurt.

Maak nu een afspraak voor een gratis quickscan