Uw afspraak


Digitaal

Op dit moment kunt u digitaal alleen een afspraak wijzigen of annuleren.

Telefonisch

Wilt u telefonisch een afspraak maken, wijzigen of annuleren, dan kunt u op werkdagen tussen 8.15 uur en 16.30 uur bellen naar 010 - 401 76 66.

Houd u te allen tijde uw verzekeringspas bij de hand. Hier staan gegevens op waar wij om vragen.

Bent u al eens in Het Oogziekenhuis geweest? Dan bent u waarschijnlijk bekend in ons systeem. Houd u dan uw patiëntennummer en verzkeringspas bij de hand, zodat wij uw gegevens erbij kunnen halen. Het patiëntennummer vindt u op een eerdere afsprakenbrief en/of het afsprakenkaartje.

Bij annulering:
Om alle patiënten goed van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk om alle spreekuurplekken te gebruiken. U wordt daarom verzocht om alleen in uiterste nood de afspraak te annuleren. Dit stelt ons in staat om een andere patiënt in uw plaats te helpen. Wij verzoeken u een annulering uiterlijk 2 werkdagen voor uw afspraak door te geven.

Herinnerservice

Als extra service ontvangt u twee of drie dagen voor uw afspraak een korte herinnering door middel van een telefonisch bericht of een SMS. Bij het niet kunnen nakomen van de afspraak kunt u het ziekenhuis bellen om af te zeggen en een nieuwe afspraak in te plannen.

Deze herinnerservice past in de extra service die we willen leveren aan onze patiënten. De service werkt samen met verschillende ZIS (ziekenhuis informatie systemen) die door zorginstellingen gebruikt worden voor het agendabeheer. Zo kunnen de herinneringen geautomatiseerd verstuurd worden.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen