Wachttijden


Het Oogziekenhuis Rotterdam werkt er elke dag aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. We houden u dan ook graag op de hoogte van de actuele wachttijden, elke week werken we de wachttijden bij.

Hoe snel kunt u bij ons terecht?

De actuele wachttijden per 06 juni 2019:

 

  • De wachttijd* voor een algemeen poliklinisch spreekuur bedraagt: 5 weken (35 dagen).
    Voor de specialistische spreekuren gelden over het algemeen afwijkende wachttijden dan voor het algemeen poliklinisch spreekuur. 

 

  • De wachttijd* voor een behandeling staar (cataract) onder druppelverdoving op het dagcentrum bedraagt: 7 weken (49 dagen).
    Indien een andere verdovingsvorm nodig is, kunnen andere wachttijden gelden. De verdovingsvorm is afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw persoonlijke voorkeur.

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Kijk dan voor meer informatie bij Afspraak maken.

* Wachttijd

De wachttijden op deze pagina zijn een indicatie. Door onverwachte omstandigheden kan de wachttijd langer of korter zijn op het moment dat u een afspraak maakt.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden.

Het Oogziekenhuis Rotterdam ervaart een toenemende vraag naar oogheelkundige zorg vanuit het hele land. Helaas hebben wij te maken met beperkingen in middelen, oogartsen, ondersteunende medewerkers en fysieke ruimte waardoor wij niet altijd kunnen voldoen aan de treeknormen. 

Lees meer over treeknormen.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen