Services

Bij een bezoek aan Het Oogziekenhuis Rotterdam kunt u gebruik maken van de volgende services:

Parkeerservice

Services_Oogziekenhuis_Rotterdam_Parkeerservice.jpegU kunt gebruik maken van onze parkeerservice (valet parking). Hiermee bieden wij u een stukje rust. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en het verlopen van de parkeertijd.
 

Meer informatie

Hotelovernachting

Services_Oogziekenhuis_Rotterdam_Hotelovernachting.jpegVindt u het prettig om voor en/of na uw bezoek aan Het Oogziekenhuis Rotterdam te blijven in een hotel? Dan kunt u via Het Oogziekenhuis een hotelovernachting boeken tegen een sterk verlaagde prijs. Het Oogziekenhuis biedt u de keuze uit drie hotels. Deze liggen op loopafstand van het ziekenhuis.

Meer informatie

Begeleider

Services_Oogziekenhuis_Rotterdam_Begeleider.jpegWij adviseren u altijd iemand mee te nemen naar Het Oogziekenhuis. Twee mensen horen en onthouden immers meer dan één. Ook is de kans groot dat u oogdruppels krijgt, waardoor u enkele uren wazig ziet en niet zelf naar huis mag rijden.
 

In samenwerking met de Senior Service van Jeeves bieden wij u een begeleiderservice aan. De begeleider haalt u thuis op, begeleidt u in het ziekenhuis en brengt u daarna weer veilig naar huis. Dit geeft u gemak en het bespaart uw familielid of vriend het opnemen van een vrije dag.

Meer informatie

Gratis WiFi

Services_Oogziekenhuis_Rotterdam_WiFi.jpegIn Het Oogziekenhuis Rotterdam kunnen u en uw begeleider gebruik maken van ons draadloos netwerk voor gebruik van internet. In het gehele ziekenhuis zijn verschillende WiFi-spots waar u terecht kunt voor gratis draadloos internet. Neemt u dus gerust uw smartphone, tablet of laptop mee voor in de wachtkamer.


WiFi-spots:

  • Restaurant OOGcafé, op de begane grond
  • De Knipoog, op de 1e etage
  • Verpleegafdeling, op de 2e etage
  • OOGhuis, Schiedamse Vest 160, op de begane grond

Restaurant Oogcafé

Logo OogcaféFamiliebedrijf Appèl verzorgt de catering in Het Oogziekenhuis Rotterdam. Op hun eigen creatieve wijze creëren zij een restaurant dat aansluit bij het karakter van de organisatie. Samen met onze gepassioneerde medewerkers zorgen zij dagelijks voor een genietmoment op het werk. U kunt in het restaurant alleen met uw pinpas betalen.