Vacature Director Clinical Research (36 uur)


Vacaturenummer: 2016-049

September 2016

 

Het Rotterdams Oogheelkundig Instituut (R.O.I.) is het wetenschappelijk onderzoekinstituut van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Samen vormen zij een unieke combinatie van zorg en onderzoek waarbij de patiënt centraal staat. Het Oogziekenhuis Rotterdam kent al een lange traditie in wetenschappelijk onderzoek. In 2009 is hiervoor het R.O.I. opgericht. Het R.O.I. richt zijn activiteiten op wetenschappelijk onderbouwde klinische innovaties in de volle breedte van de oogheelkundige zorg en op verbetering van de behandelingen van oogaandoeningen m.b.v. vernieuwende technologieën. Ook voert het R.O.I. contract research uit voor de farmaceutische en medisch-technologische industrie en wordt met verschillende (inter)nationale universiteiten en academisch medische centra samengewerkt. Het aantal R.O.I. medewerkers is momenteel 27 en het aantal publicaties en promoties in 2015 was respectievelijk 59 en 6.

 

Voor het R.O.I. van het Oogziekenhuis Rotterdam zijn wij op zoek naar een

 

 

Director Clinical Research

36 uur per week

 

Om leiding te geven aan de Clinical Research Unit en klinische onderzoekers zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze, ondernemende professional, die werkervaring heeft in nauwkeurig uitgevoerd onderzoek, wetenschappelijk is opgeleid en ervaring en contacten heeft in farmaceutische of medisch-technologische commerciële bedrijven.

Tot uw taken behoren het aansturen van de acquisitie, wetenschapsontwikkeling en uitvoering van wetenschappelijk (inter)nationaal onderzoek, zodanig dat de wetenschappelijke en financiële positie van het cluster "klinisch onderzoek" wordt versterkt en verzekerd.

De DCR rapporteert aan de wetenschappelijk directeur van het R.O.I. De DCR maakt deel uit van het managementteam van het R.O.I.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling zal vooralsnog voor een periode van 1 jaar zijn, met de mogelijkheid tot verlenging.

Deze functie is ingeschaald in FWG 70 (maximaal € 6.113,- bruto per maand). Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Informatie en reageren

Uw interesse kunt u kenbaar maken door uw sollicitatiebrief en C.V. te e-mailen naar solliciteren@oogziekenhuis.nl . Voor meer informatie over de wervingsprocedure kunt u contact opnemen met Anne Woudstra, manager HR van Het Oogziekenhuis (a.woudstra@oogziekenhuis.nl, tel: 010-4017731). Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Prof. Dr. J.C. (Jan) van Meurs, oogarts, j.vanmeurs@oogziekenhuis.nl, tel: 010-4017709). Voor algemene informatie over Het Oogziekenhuis zie www.oogziekenhuis.nl en voor het R.O.I. zie www.oogonderzoek-rotterdam.nl

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen