Vacature Technisch Oogheelkundig Assistent Franciscus Gasthuis (16 uur)


Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derdelijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Er werken circa 550 medewerkers en artsen. Jaarlijks worden circa 14.500 operaties uitgevoerd en 150.000 patiënten poliklinisch gezien.

Center of Excellence; als het enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland legt Het Oogziekenhuis Rotterdam de lat hoog. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit, daar draait het om.

 

Ten behoeve van de polikliniek Oogheelkunde Franciscus Gasthuis  komen wij graag in contact met een:

 

TECHNISCH OOGHEELKUNDIG ASSISTENT (TOA), (M/V)

16 uur per week

 

Wij zijn per 1 april 2016 op zoek naar een Technisch Oogheelkundig  Assistent. Je komt te werken op de polikliniek Oogheelkunde in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. De polikliniek Oogheelkunde in het  Franciscus Gasthuis is onderdeel van Het Oogzorgnetwerk, waarvan Het Oogziekenhuis Rotterdam de initiatiefnemer is.

Het oogheelkundig team bestaat uit 3 oogartsen, 1 oogarts in opleiding en 16 medewerkers. Deze zijn onderverdeeld in doktersassistenten, orthoptisten, optometristen, TOA's en een afdelingssecretaresse. Samen met het team ben je ervoor verantwoordelijk om de patiënten op een efficiëntie wijze kwalitatief goede oogzorg te bieden.

Je taken:

  • Je verricht oogheelkundige (voor)onderzoeken ter voorbereiding op het spreekuur van de oogarts. Hieronder valt onder andere het afnemen van een anamnese, voorsegmentbeoordeling en applanatietonometrie;
  • Je verricht daarnaast ook functieonderzoeken, te weten OCT's , oculometrie, HFA en fundusfotografie;
  • Je begeleidt, informeert en adviseert patiënten over onderzoeken en behandeling;
  • Je draagt zorg voor een goede verslaglegging en administratie in het elektronisch patiëntendossier.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Je verdient tussen de € 2.066,- en 2.960,- (FWG 45) bij een 36-urige werkweek. Salaris wordt bepaald op basis van werkervaring;
  • Eindejaarsuitkering is 8,33% (is gelijk aan 13de maand);
  • Vakantiegeld is 8%;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

Informatie en sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan, kijk dan voor meer informatie op www.oogziekenhuis.nl, onder Werken in Het Oogziekenhuis. Voor specifieke vragen over de functie kun je contact opnemen met Christine Wilschut, Locatie Leidinggevende van het Franciscus Gasthuis, telefoonnummer 010-4617481 of 010-4616935. Maak je interesse zo snel mogelijk kenbaar door je sollicitatiebrief en C.V. te e-mailen naar solliciteren@oogziekenhuis.nl. Vermeld de functietitel en het vacaturenummer 2016-005 in het onderwerp van je e-mail.

Sluit de voorlees functie