Vacature Doktersassistent (Medewerker Poli-OK & Laser) (28-32 uur)


Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derdelijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Er werken circa 550 medewerkers en artsen. Jaarlijks worden circa 14.500 operaties uitgevoerd en 150.000 patiënten poliklinisch gezien.

 

Center of Excellence; als het enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland legt Het Oogziekenhuis Rotterdam de lat hoog. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit, daar draait het om.

 

Op de afdeling poli-OK worden veel afwisselende taken uitgevoerd. Er vinden voorbereidingen op ingrepen, injecties, voorlichtingsgesprekken, onderzoeken en behandelingen plaats. De medewerkers poli-OK verrichten veelzijdige taken ten behoeve van onder andere de spoedeisende hulp, poli-OK en laserafdeling. Een groot deel van de werkzaamheden van de medewerkers poli-OK bevat het voorbereiden op de behandeling en het assisteren bij de injecties op de maculapoli. De afdeling vormt een bindende schakel tussen de patiënt en de specialist. De afdeling staat voor klantgerichtheid en serviceverlening.

 

Wij komen graag in contact met een energieke doktersassistent of verpleegkundige die ons wil komen versterken als

 

                                                                                       MEDEWERKER POLI-OK & LASER

28-32 uur per week

 

                        

Je taken:

Je bent afwisselend werkzaam op de maculapoli, poli-OK en de laserafdeling. Op deze afdelingen voer je onder andere de volgende taken uit:

 • begeleiden en assisteren bij poliklinische ingrepen;
 • zelfstandig uitvoeren van diverse testen en behandelingen in opdracht van verschillende artsen;
 • verlenen van hulp bij spoedeisende aandoeningen (chemisch letsel) of onwel geworden patiënten;
 • neemt deel aan het reanimatieteam;
 • verrichten van administratieve handelingen;
 • verantwoordelijk voor dossier en verdere afspraken voor de patiënt.

Je profiel:

 • in het bezit van het diploma doktersassistent of verpleegkundige;
 • relevante ziekenhuiservaring;
 • kan zowel in teamverband als zelfstandig functioneren;
 • assertief en initiatiefrijk;
 • klantgerichte instelling met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • professionele beroepshouding.

Wij bieden:

Je gaat werken in een dynamische omgeving met een prettige, open werksfeer. Op de poli-OK werken we met wisselende roosters en wisselende diensten. Er worden overwegend dagdiensten gedraaid. Op maandagavond is er een spreekuur waar je beurtelings  voor ingeroosterd wordt.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingeschaald in FWG 40 (minimaal € 1.794,- en maximaal € 2.655,- bruto per maand). Inschaling is afhankelijk van werkervaring.

Informatie en sollicitatie:

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline van Houwelingen, teamleider Chirurgie OK en Poli-OK & Laser, telefoonnummer 010 - 4017 690. Maak je interesse kenbaar door je sollicitatiebrief en C.V. te e-mailen naar solliciteren@oogziekenhuis.nl en vermeld in het onderwerp van je e-mail de functietitel en het vacaturenummer 2016-023. Een verpleegkundig rekentoets zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Sluit de voorlees functie