Vacature basisarts M/V


De Coöperatie Medici Oogzorg Rotterdam zoekt per direct een:

 

Basisarts M/V

(parttime / fulltime)

 

 

De Coöperatie verzorgt medisch specialistische zorg in het Oogziekenhuis Rotterdam. De Coöperatie heeft 40 leden, waarvan 36 Oogartsen en 4 Anesthesiologen. De Oogartsen van de Coöperatie verlenen ook medisch specialistische zorg in diverse andere ziekenhuizen.

 

Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derde lijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Jaarlijks worden 14.000 patiënten geopereerd. Daarnaast worden 150.000 patiënten poliklinisch behandeld.

 

De kerntaak

U gaat met name werken voor de vakgroep Medische Retina. Onder supervisie van een Oogarts zet u intra-oculaire injecties. Er worden verschillende spreekuren gehouden, waaronder ook avondspreekuren die om 18.00 uur starten. Deze spreekuren vinden plaats in het Oogziekenhuis, het Havenziekenhuis en het IJssellandziekenhuis. Daarnaast zult u ingezet worden ter ondersteuning bij fluorescentie angiografie- en de spoedspreekuren.

 

Uw profiel:

Als basisarts ben u tactvol, kunt u goed luisteren en inleven. Verder beschikt u over:

  • een afgeronde opleiding tot arts
  • een inschrijving in het BIG-register
  • de ambitie om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team
  • een flexibele instelling
  • de bereidheid om in te vallen bij ziekte en verlof van collega’s

 

Wij bieden

u gaat werken in een vernieuwende omgeving met een prettige, open werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, deze functie is ingeschaald in FWG 60 (maximaal € 4.239,- bruto op basis van een 36-urige werkweek).

 

Informatie en sollicitatie

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met drs. J. van Baar, Coöperatiedirecteur (tel 010 4017733).

 

Maak uw interesse bekend door uw sollicitatiebrief te richten aan de heer drs. J. van Baar, en deze samen met uw C.V. te mailen vóór 28 augustus a.s. naar j.vanbaar@oogziekenhuis.nl of te sturen naar Coöperatie Medici Oogzorg Rotterdam u.a. , postbus 70030, 3000 LM Rotterdam onder vermelding vacature basisarts.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen