Vacature Doktersassistent Reinier de Graaf Groep (24 - 32 uur)


Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derde lijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Er werken circa 550 medewerkers en artsen. Jaarlijks worden ruim 14.000 operaties uitgevoerd en 150.000 patiënten poliklinisch gezien.

 

Center of Excellence; als enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland legt Het Oogziekenhuis Rotterdam de lat hoog. Het Oogziekenhuis Rotterdam kent in de vorm van het Oogzorgnetwerk intensieve samenwerkingsrelaties met meer dan tien ziekenhuizen, waaronder de Reinier de Graaf Groep. Het Oogzorgnetwerk bestaat uit partners in de keten van oogzorgactiviteiten en is bedoeld om de patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn. Innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

 

De Reinier de Graaf Groep is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners van de regio Delft, Voorburg en Naaldwijk. Op de polikliniek Oogheelkunde van de Reinier de Graaf Groep werkt een team van 8 oogartsen en 28 medewerkers. Zij verrichten werkzaamheden op locaties in Delft, Voorburg en Naaldwijk. Voor deze locaties zijn wij op zoek naar een:

 

 

DOKTERSASSISTENT

24 - 32 uur per week

Per direct

Je taken:

 • Spreekuren voorbereiden, administratieve en medisch technische ondersteuning van artsen tijdens spreekuren en verrichten van nazorg
 • Patiënten voorlichten en informeren
 • Verzorgen van administratieve taken
 • In- en uitgaande telefoongesprekken behandelen

Je profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma doktersassistent-niveau 4
 • Oogheelkundige ervaring is een pré
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uit te voeren
 • Je wilt enthousiast meedenken over nieuwe ontwikkelingen en staat open voor veranderingen
 • Je hebt een klantgerichte instelling, goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je kan genieten van samenwerken en vindt het leuk om samen resultaten te boeken
 • Je bent flexibel qua inzet in dagen en locatie.

Wij bieden

Je zult in dienst zijn bij Het Oogziekenhuis Rotterdam, maar werkzaam in de Reinier de Graaf Groep. Je komt te werken in een vernieuwende omgeving met een prettige, open werksfeer. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en om ervaring op te doen binnen je vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingeschaald in FWG 35. Afhankelijk van je werkervaring is je salaris tussen de € 1.727,- en € 2.567 per maand.

Informatie en sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan, kijk dan voor meer informatie op www.oogziekenhuis.nl, onder Werken in Het Oogziekenhuis. Voor specifieke vragen over de functie kun je contact opnemen met Grada Buzing, Locatie Leidinggevende Oogzorgnetwerk RdGG, telefoonnummer 015-2604099. Maak je interesse kenbaar door je sollicitatiebrief en C.V. te e-mailen naar solliciteren@oogziekenhuis.nl. Vermeld functietitel en vacaturenummer 2016-036 in het onderwerp van je e-mail.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen