Vacature Senior HRD Adviseur (24-32 uur p.w.)


Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derdelijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Er werken circa 550 medewerkers en artsen. Jaarlijks worden bijna 14.000 operaties uitgevoerd en 150.000 patiënten poliklinisch gezien.

 

De afdeling P&O binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam staat voor het creëren van een optimale balans tussen de behoeften van de organisatie en de kwaliteiten, capaciteiten en wensen van de medewerker. Als Human Resource Development (HRD) Adviseur is het jouw werk om ervoor te zorgen dat medewerkers en management- onze talenten - zich zo ontwikkelen dat wij als organisatie blijven verbeteren. Hiertoe ontwikkel je niet alleen een strategisch beleid op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling en een leven lang leren, maar breng je dit ook in de praktijk. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met het P&O-team.

 

Ten behoeve van de afdeling Personeel en Organisatie binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam zijn wij op zoek naar een

 

                               Senior HRD Adviseur

Voor 24 tot 32 uur per week

Je taken

  • Ontwikkeling van HRD-beleid op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling en een leven lang leren.
  • Vertalen van trends, ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving naar (opleidings)beleid en een ziekenhuisbreed curriculum.
  • Adviseren van het Hoofd P&O en het lijnmanagement

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde, relevante, opleiding op academisch niveau, aangevuld met relevante op het werkveld georiënteerde opleidingen/cursussen.
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen het werkveld, ervaring in een ziekenhuis is een pré.
  • Je hebt actuele kennis van wet- en regelgeving, het opleiden en ontwikkelen van personeel, verandermanagement en de lerende organisatie.
  • Naast goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) heb je een sterk analytisch denkvermogen, inzicht in besluitvormingsprocessen en ben je doelgericht.
  • In je werk schakel je makkelijk tussen strategisch denken en doen in de praktijk.

Wij bieden

Je gaat werken in een vernieuwende omgeving met een prettige, open werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, deze functie is ingeschaald in FWG 60.

Informatie en sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan, kijk dan voor meer informatie op www.oogziekenhuis.nl, onder Werken in Het Oogziekenhuis. Voor specifieke vragen over de functie kun je contact opnemen met Anne Woudstra, Hoofd P&O, te bereiken op 010-4017 731. Maak je interesse kenbaar door je sollicitatiebrief en C.V. te e-mailen naar solliciteren@oogziekenhuis.nl. Vermeld a.u.b. functietitel en vacaturenummer 2015-016  in het onderwerp van je e-mail.

Sluit de voorlees functie