Cataractchirurgen


Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derdelijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts , onderwijs aan coassistenten en overige hulpverleners en  verricht innovatief onderzoek. Jaarlijks worden ruim 14.000 operaties uitgevoerd en 150.000 patiënten poliklinisch gezien door 400 medewerkers en artsen.

Het Oogziekenhuis Rotterdam legt als Center of Excellence de lat hoog. Medische en organisatorische innovatie, klantgerichtheid en kwaliteit, daar draait het om. We bestrijken, net als onze collega-instituten in de World Association of Eye Hospitals (WAEH), de gehele oogheelkunde. In de cataractchirurgie onderscheiden we ons door een hoge medische en servicekwaliteit, onderzoek, opleiding, een scherpe prijsstelling en toepassing van nieuwe organisatorische zorgconcepten.

 

Vanwege een vacature en vanwege uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij twee

 

 

Ambitieuze cataractchirurgen

Kerntaken

Het verlenen van oogheelkundige zorg en het verder ontwikkelen van cataractchirurgie op topniveau. Participatie in de verdere ontwikkeling van de basiszorg en optimaliseren van logistieke processen.

Het opzetten en verrichten van research en development in de cataractchirurgie, o.a.  met onze internationale collega's (Moorfields, Aravind en Singapore). Deze kerntaken willen wij bij twee cataractchirurgen onderbrengen.

Profiel

We zoeken twee enthousiaste oogartsen met ervaring in cataractchirurgie en met goede communicatieve vaardigheden. Eén oogarts  wil  de rol van medisch coördinator van de cataractafdeling op zich nemen en een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de afdeling. De andere oogarts is vooral geïnteresseerd in het verzorgen van de opleiding binnen de cataractchirurgie.  Research kan zowel bij de ene als bij de andere cataractchirurg worden ondergebracht.

Wij bieden

Een prettige, stimulerende en innovatieve werkomgeving. U treedt toe tot de oogartsenmaatschap. De maatschap werkt in diverse ziekenhuizen in de Rotterdamse regio.

Informatie en sollicitatie

Voor vragen over deze vacatures kunt u contact opnemen met de heer Dr. H.G. Lemij (h.lemij@oogziekenhuis.nl), voorzitter medische staf of Drs. B.L.M. Zijlmans (b.zijlmans@oogziekenhuis.nl), oogarts.

 

Uw schriftelijke sollicitatie, samen met uw cv, kunt u binnen drie weken na verschijning van deze advertentie richten aan mevrouw Dr. M. Heres, Raad van Bestuur, Het Oogziekenhuis Rotterdam, Postbus 70030, 3000 LM Rotterdam, telefoonnummer 010 401 77 08.

Sluit de voorlees functie