vacature adviseur kwaliteit & veiligheid


Vacaturenummer 2017-061

December 2017

 

Het Oogziekenhuis Rotterdam zoekt per direct een

 

ADVISEUR KWALITEIT & VEILIGHEID

                                                       voor 32-36 uur per week

 

Voor de afdeling Kwaliteit en Veiligheid van Het Oogziekenhuis Rotterdam zoeken we een zelfstandige en enthousiaste adviseur. De afdeling kwaliteit en veiligheid ondersteunt en adviseert de Raad van Bestuur, het managementteam en de organisatie op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Binnen ons team zijn vier adviseurs werkzaam. Gezamenlijk werken wij aan optimalisering van de kwaliteit, patiëntveiligheid en efficiëntie van de zorg. Continu verbeteren van ons werk en de patiëntenzorg staat hierbij centraal. Het team wordt aangestuurd door de manager kwaliteit en veiligheid.

 

Je taken

Als adviseur werk je mee aan het ontwikkelen en in stand houden van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Iedere adviseur heeft een aantal eigen aandachtsgebieden op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement. Je taken zijn, onder meer:

  • Het bewaken van de verbeteracties voortkomend uit de NIAZ-Qmentum audit en andere relevante kwaliteitskaders.
  • Uitvoeren van calamiteitonderzoek op basis van de SIRE-methodiek.
  • Aanleveren van stuur- en managementinformatie aan het Management Team, Raad van Bestuur, Coöperatiebestuur en Raad van Toezicht.
  • Begeleiden, leiden en implementeren van ziekenhuisbrede projecten. Je bewaakt de voortgang van projecten, stuurt waar nodig bij en geeft op proactieve en innovatieve wijze inhoud aan deze projecten.

 

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld in Zorgmanagement of Gezondheidswetenschappen of een soortgelijke opleiding.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, eerdere ervaring in het ziekenhuis is een pré.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van kwaliteitssystemen (NIAZ-Qmentum), incidentanalyse (SIRE), risicoanalyse (HFMEA en andere) en documentbeheer (iProva).
  • Sterke schriftelijke en communicatieve vaardigheden en een analytisch denkvermogen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en kunt snel schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie.
  • Je bent proactief, accuraat, zelfstandig en hebt een groot gevoel voor eigenaarschap.

 

 

De organisatie

Het Oogziekenhuis Rotterdam  is het enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland en hét kennis- en behandelcentrum voor oogheelkundige zorg. Daarvoor wordt samengewerkt met de beste oogklinieken in de wereld (o.a. World Association of Eye Hospitals). Het Oogziekenhuis Rotterdam levert tweede- en derde lijnszorg, verzorgt de opleiding tot oogarts en verricht innovatief onderzoek. Er werken circa 600 medewerkers en artsen. Jaarlijks worden ruim 13.500 operaties uitgevoerd en 140.000 patiënten poliklinisch gezien.

 

 

Wij bieden

Je gaat werken in een vernieuwende, dynamische omgeving met een prettige, open werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingeschaald in FWG 55. Het betreft een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.

 

Informatie en sollicitatie   

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jacomijn Gussenhoven (senior adviseur) of Heleen Vermeulen (manager kwaliteit en veiligheid), telefoonnummer 010-4017810/4017849.

 

Maak je interesse bekend door uiterlijk je sollicitatiebrief en C.V. te uploaden via onderstaande button. Alleen sollicitaties waarbij in het onderwerp: OZR/functietitel/2017-061 worden vermeld kunnen in behandeling worden genomen.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen