Verwijzen als huisarts

De informatie op deze pagina is voor huisartsen en niet voor patiënten.

Verwijzen naar Het Oogziekenhuis

Als huisarts verwijst u patiënten snel en eenvoudig via ZorgDomein. Bent u als huisarts niet aangesloten op ZorgDomein, dan geeft u uw patiënt een verwijsbrief mee voor de betreffende specialist. 

Heeft u vragen of wilt u intercollegiaal overleggen over uw patiënt? Belt u dan gerust met 010 401 77 18*. U wordt dan door verbonden met een van onze specialisten. U kunt ook mailen naar verwijzers@oogziekenhuis.nl

Verwijzen naar het Optometristencentrum van Het Oogziekenhuis

Vanaf woensdag 19 april bestaat in Zorgdomein de mogelijkheid om een patiënt te verwijzen naar Algemene Oogheelkunde. Hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen een verwijzing naar een optometrist of een oogarts. Deze triage gebeurt door Het Oogziekenhuis zelf. Hierdoor is het mogelijk om met dezelfde verwijsbrief van de huisarts de patiënt indien nodig vanuit de optometrist toch door te sturen naar een oogarts.

Verwijzen naar de Acute Oogzorg

Heeft uw patiënt acuut zorg nodig? Belt u dan direct om met een specialist te overleggen met de verwijzerslijn: 010 401 77 18. 

*Onze telefoongesprekken worden opgenomen voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de oogheelkunde en Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Huisarts, optometrist of orthoptist