Ik kom naar Het Oogziekenhuis, waar kan ik mijn auto parkeren?

U kunt gebruik maken van onze parkeerservice. U stopt voor de ingang van het ziekenhuis en u geeft uw autosleutels aan één van de chauffeurs. Zij zetten uw auto voor u weg. Van hen krijgt u een kaartje dat u nodig heeft als u weer naar huis gaat. Vervolgens gaat u naar uw afspraak in Het Oogziekenhuis. Als u klaar bent betaalt u € 9,95 (dit is inclusief parkeerkosten) bij één van de chauffeurs en uw auto wordt voorgereden. Let op: u kunt uitsluitend met uw pinpas betalen.

De service wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur. Indien u later vertrekt dan 17.30 uur, vragen wij u om zelf uw auto van de parking te halen. U betaalt wel het aantrekkelijke tarief van € 9,95.
U hoeft niet te reserveren voor de service.

U kunt uw auto ook parkeren in de parkeervakken rondom het ziekenhuis of in één van de parkeergarages in de buurt. Parkeergarage Westblaak bevindt zich in de Hartmanstraat op twee minuten loopafstand van Het Oogziekenhuis Rotterdam. In de parkeergarages kunt u met contant geld en pinpas betalen. Parkeert u op een parkeervak op straat, dan kunt gebruik maken van kentekenparkeren of 06-parkeren. Bij kentekenparkeren voert u bij de parkeerautomaat uw kenteken in en bepaalt u de gewenste parkeertijd. U kunt het aangegeven bedrag met pin of creditcard betalen. U hoeft geen parkeerkaartje in uw auto te plaatsen.

Vindt u dit antwoord duidelijk?

JaNee

Kunt u aangeven wat u onduidelijk vindt aan het antwoord?

VerstuurAnnuleren

Bedankt voor uw bijdrage.

U dient een suggestie op te geven