Werken bij Het Oogziekenhuis Rotterdam

Al ruim anderhalve eeuw is Het Oogziekenhuis Rotterdam doortastend in onderzoek, vernieuwend en leidend in de zorg voor ieders ogen. Ons doel: een zo goed mogelijk zicht voor iedereen, jong en oud. Hier maken we ons iedere dag hard voor door het beste van het beste te willen bieden. En dat kunnen we door de krachtige combinatie van patiëntenzorg, (inter)nationaal onderzoek en opleidingen. Alles voor de oogheelkunde onder één dak, dus. En daarin zijn we uniek in Nederland. Dat dak ligt trouwens op een prachtig historisch pand waaraan de juiste dosis licht en kunst is toegevoegd. Prettig voor onze patiënten én prettig voor wie er werkt. Dat doen we met onze 600 medewerkers, waarvan 45 gespecialiseerde oogartsen, in een open en informele sfeer. Is dit precies wat bij jou past? Ontdek dan onze vacatures en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of stages bij Het Oogziekenhuis.

 

Vacatures

Verpleegafdeling Het Oogziekenhuis

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wil je graag aan de slag bij een organisatie die vooroploopt in de oogzorg?

Vacatures

Ervaringsverhalen

Medewerkers

Ben je benieuwd naar hoe onze medewerkers het werken in Het Oogziekenhuis ervaren? Bekijk dan de ervaringsverhalen van medewerkers.

Ervaringsverhalen van medewerkers