Bereikbaarheid locatie Haringvliet 72

Het Oogziekenhuis Rotterdam, locatie Haringvliet 72
Haringvliet 72
3011 TG Rotterdam

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Locatie Haringvliet 72 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reist u met de metro, dan stapt u uit bij metrostation Oostplein of metrostation Blaak (loopafstand naar ziekenhuis is ongeveer 10 minuten). Reist u per trein, stapt u dan uit bij treinstation Rotterdam Blaak (loopafstand ongeveer 10 minuten).

U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en uitstappen bij halte Oostplein.

Voor een precieze routebeschrijving met het openbaar vervoer van uw locatie naar de locatie Haringvliet 72 kunt u kijken op www.9292.nl.

Komt u met de auto?

Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 kilometer langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten ziet u rechts het voormalig Havenziekenhuis (schuin tegenover voormalig zwembad Tropicana). U slaat hier rechtsaf en daarna direct linksaf. U rijdt de Haringvliet op. 

Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Informatie over werkzaamheden is te vinden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren

U kunt in de omgeving van het ziekenhuis betaald parkeren aan de Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ongeveer 50 meter) of aan 
's Lands Werf (loopafstand tot ziekenhuis ongeveer 200 meter). U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas, creditcard of uw mobiele telefoon.

Ook kunt u betaald parkeren op het parkeerterrein van voormalig zwembad Tropicana. Betalen kan bij de betaalautomaat op het terrein. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Plan uw route