Focuskliniek gaat samenwerking aan met HV Victoria en A.R.S.R. Skadi

samenwerking skadi en victoria.jpg

Met trots vertellen wij u dat Oogziekenhuis Focuskliniek een samenwerking is aangegaan met HV Victoria en A.R.S.R. Skadi. Wij geloven dat goed en beter zicht ontzettend belangrijk is voor het veilig en succesvol uitoefenen van sport. Daarom zullen wij HV Victoria en A.R.S.R. Skadi ondersteunen in de verdere ontwikkeling.

HV Victoria
Hockeyvereniging Victoria is een energieke, dynamische hockeyclub opgericht in 1899, gelegen in de Rotterdamse wijk Kralingen. De vereniging heeft inmiddels ruim 1700 spelende leden. Victoria combineert tophockey met aandacht voor breedtesport. Plezier en gezelligheid gaan samen met goed leren hockeyen ne wedstrijden spelen op verschillende niveaus.

A.R.S.R. Skadi
A.R.S.R. Skadi is de Algemene Rotterdamse Studentenroeivereniging opgericht in 1926. De vereniging heeft inmiddels meer dan 600 leden. Skadi combineert topsport en vereniging met elkaar. Naast het roeien op hoog niveau, vinden zij het gevoel van saamhorigheid en zelfontplooiing erg belangrijk. Ook faciliteert Skadi het roeien aan middelbare scholieren, door hen kennis te laten maken met de roeisport.