Ons OOGappeltje van 2023 is...

Donderdag 2 november is de winnaar van het OOGappeltje 2023 bekendgemaakt. Met deze prijs wil de cliëntenraad de gastvrijheid van Het Oogziekenhuis Rotterdam onder de aandacht brengen, medewerkers inspireren en medewerkers in het zonnetje zetten.

En de winnaar is…
De jury heeft Wilma de Willigen, afdelingssecretaresse Verpleegafdeling, tot winnaar uitgeroepen van het OOGappeltje 2023! Wilma is gastvrijheidsambassadeur in Het Oogziekenhuis. Zij is altijd vriendelijk en behulpzaam richting patiënten en collega's, ongeacht de situatie. Ze staat voor iedereen klaar. Patiënten die een operatie moeten ondergaan geeft zij niet alleen de nodige informatie, maar ze stelt hen ook gerust. Op die manier zorgt ze voor vermindering van angst bij patiënten. 

OOGappeltje 2023

Wij feliciteren Wilma met deze mooie prijs! Haar naam staat op het ‘OOGappeltje’. Het kunstwerk is te bewonderen in de KnipOOG op de 1e etage van Het Oogziekenhuis. Naast deze eervolle vermelding kreeg Wilma een certificaat, een bos bloemen en het boek ‘Socrates op sneakers’ over de kunst van het vragenstellen en zorgen voor verdieping en verbinding in gesprekken. De andere genomineerden gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis. Ook zij kregen een mooie oorkonde en bos bloemen mee.